Nem bírom elviselni a többieket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy néhány fiú zaklat hogy mivel azt nem részletezem de nem beszólogatásról van szó. Volt heves veszekedésem de nem sokat ért. Nem bírom elviselni stresszelek bemenni olyan órára ahol az egész osztály bent van vagy olyan a tanár hogy nem érdekli a dolog ha meg nincs tanár az a legjobb.. Nem akarok bemenni hétfőn mert elveszítem a fejem és hülyeséget csinálok. Már sok hülyeség eszembe jutott pl hogy nem iszok napokig és ha rosszul leszek akkor sem kell bent lennem de már az sem érdekel ha meghalok.. vagy kimegyek és leöntöm magam hogy belázasodjak csak ne kelljen bemennem közéjük nem bírom elviselni az egész napos stresszt. Nem vagyok félénk kiálltam magamért de semmit nem ér. Hogy tegyem meg hogy ne kelljen bemennem? Tanárnak nem akarok szólni mert nem vagyok kisgyerek és nem akarok galibát meg szar elmesélni mikkel aláznak meg nem igazán akarom csak ha muszáj. Én inkább csak itthon akarok maradni egy kis ideig. Vagy mit kéne tennem? Este nem tudok aludni mert ezen jár az eszem és napközben görcsöl a hasam az idegtől, valahogy ki kell ezt pihennem. Tanács? 17/l2017. nov. 11. 13:54
2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy.. ennyire nem komoly csak engem tesz tönkre.
2017. nov. 11. 14:07
3/5 anonim válasza:
Akkor az igazgatónak kell szólni.
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet kellene szólnom de tényleg olyan ciki ezt elmesélni meg magamnak akartam megoldani de nem tudom..
2017. nov. 11. 14:26
5/5 anonim válasza:
Megírhatod priviben is. Vagy, akkor a főkolompost rúgd jól herén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!