Miért azt tartják bátornak és erős személyiségnek, aki birkaként követi a többieket, nincs semmi személyisége, és azt félénknek és gyengének, aki nem hajlandó erre?
"Aki nem hajlando valtoztatni a viselkedesen azert hogy befogadja, azt fafeju idiotanak hivjak es senkit sem erdekel a nyomora."
Úgy érted nem hajlandó gonoszkodni? Kösz, de nem fogom beadni a derekam egy f*@*szfejnek. nem vagyok önbizalomhiányos, tudom, hogy le tudom szarni, és szarok az elvárásaira is. nem a főnököm, csak egy erőszakos senki. nem neki és a nevetséges elvárásainak akarok megfelelni, vannak céljaim, vannak elképzeléseim. Ha őt követném, és neki akarnék megfelelni, akkor minden energiámat rá fordítanám. Nem mehetnék főiskolára, nem lenne időm tanulni, nem tudnék magammal foglalkozni. Suli után meg el kell kísérni sörözni, meg bulizni, mintha a kutyája lennék, aki követi őt mindenfelé. Minek nyalizzak neki, ha nem a főnököm? Nem adott ő nekem semmit, amiért meg kéne neki felelnem. Most komolyan, és ha mindenki úgy csinálna mint te, akkor nem lenne társadalom? Mindig a legagresszívebb, leggonoszabb emberek lennének hatalmon (a legsikeresebb társadalmakban a legtehetségesebb, legokosabb ember van)? Nincs benned annyi életrevalóság, hogy nem egy gonosz élet- és társadalomellenes gyűlölködő alaknak feleljek meg, hanem másnak? Az elfogadott társadalmi normáknak, és nem pedig annak, amit egy szemét ember hirtelen kitalál? Te vagy az, aki mindig a leggonoszabbnak akar megfelelni, tök mindegy milyen erős, vagy mekkora a hatalma. Nem zavar, hogy az olyanok adják nekik a hatalmat, mint amilyen te is vagy? Tök mindegy mit tud. Gonosz legyen, azt kész. Ha megvernék, mellé állnál és dédelgetnéd. Még hogy alkalmazkodás meg túlélés... Semmi köze ehhez. Egyszerűen a gonoszak felé húzol, nekik akarsz megfelelni. Talán pont azért, mert csak nekik tudsz! Mert te sem vagy különb náluk.
"Te vagy az, aki mindig a leggonoszabbnak akar megfelelni, tök mindegy milyen erős, vagy mekkora a hatalma."
Én inkább úgy vettem észre, hogy a legtöbb ember a legnagyobb hatalommal rendelkező embeek akar megfelelni, tök mindegy, hogy gonosz-e vagy sem - nagyon gyakran az. Persze, ez se jó dolog, hogy akár egy gonosz embernek képes nyalizni.
#7 Dehogy összetartóak! Ha valamit csinálnak, és felelősségre vonják őket, rögtön egymásra mutogatnak. Egyedül a gonoszkodás a közös bennük.
#8 Nem vagy bátrabb, csak kijön rajtad a gonoszság és a kegyetlenség. Ha a többség tudná, hogy nem lennének csúfolva, ha nem állnak be a sorba, akkor is beállnának, akkor is szemetek lennének. Mivel szarják le, hogy ki csúfolná őket. Egyszerűen azért választják azt a társaságot, mert ők is ilyenek. Ezért is beszélnek egymással is sokan olyan durván. Én pont azért NEM barátkoztam velük, mert még így visszahúzódóan is kevesebb bántást kaptam, mint amit ezek egymással művelnek. Ezek akkor érzik jól magukat, ha bánthatják a másikat. Ennyi az egész. Ha ezt nem tehetnék meg, akkor úgy éreznék, hogy meg van kötve a kezük, és nem tudnák mivel eltölteni az időt. Életképtelen barmok, akik csak akkor érzik, hogy élnek, ha bántalmaznak testileg vagy lelkileg másokat. Az ember társas lény, de egy másokat bántalmazó, gonoszkodó ember, ugyanannyira sérült, mint egy olyan, aki nem mert emberek közelébe menni. Egy társadalom életképtelen, ha szemétkednek egymássla az meberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!