Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti is voltatok már úgy hogy...

Ti is voltatok már úgy hogy szívesebben meghalnátok mint hogy bemenjetek suliba meg tanuljatok?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok

2017. nov. 7. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért arra rohadtul kíváncsi vagyok, hogy miért lettem lepontozva amikor a kérdésre válaszoltam... :D
2017. nov. 8. 20:00
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 nem én voltam
2017. nov. 8. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Takarítani könnyű, csak csináld azt minden nap életed során, úgy, hogy nem a magad szennyesét mosod, hanem másét... Én biztos beleőrülnék.

Amúgy ugyanígy vagyok az egyetemmel, nem is voltam benn már szeptember óta. Ez azt jelenti, hogy a gyakorlataimat már mind elbuktam, és így fél évet minimum csúszok, de annyira gyűlölöm a csoporttársaimat, a tanáraimat, meg azt, hogy ott emberekkel kell beszélnem, hogy a következő félévre át is rakom magam passzívra. Érdekes, a munkahelyemen nálam ez pont nincs, szeretem, amit csinálok, az emberek is többé-kevésbé rendben vannak (meg nem kell velük dumálni :D ). Nem tudom, mit kezdek majd magammal, hogy ezen változtatni tudjak, mert ha így folytatom, kirúgnak az egyetemről, vagy én fogom ott hagyni; és ez már nagyon a vége, nem kellene.

Egyébként mit utálsz a suliban? A tanárokat? Osztálytársak piszkálnak? A koránkelést? Hpgy nincs szabadidőd, hogy nem sikerül olyan jegyet szerezni, amilyet szeretnél? Magát a tanulást? Ha megtalálod, mi az, akkor talán könnyebb változtatni (nekem sajnos nem jött össze, az embereket nem rakhatom ki, se olyat nem kérhetek, hogy "légyszi ne szólítsatok fel", de hátha neked összejön).

23/L

2017. nov. 8. 23:13
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 a tanárok köcsögök, a koránkelést meg hogy szabadidőm sincs túl sok, hazajövök és még órákat kell tanulni.
2017. nov. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!