Tanárok, ti hogyan reagálnátok ha látnátok egyik diákotokon hogy tetszel neki?
Ezt a kérdést nem azért teszem fel mert szerelmes vagyok ép tetszik nekema tanárom.
Régen volt hogy megtetszett és ő is tudta de úgy viselkedett velem mint a többiekkel és nem menekült el hanem inkább segített.
Érdekelne hogy melyik tanár erre hogyan reagálna ha ilyen történne vele.
Történt ilyen, nem is egyszer.
Egyszerűen figyelmen kívül hagytam, nem reagáltam, nem mentem bele semmilyen ilyen témájú beszélgetésbe, és adtam a naivat, aki nem érti, mi van.
Közben meg baromi kellemetlen, mert egyrészt nem téma a dolog, másrészt rám nézve veszélyes is, mert ha csak lábra kél egy pletyka, nekem szakmailag végem. Úgyhogy szerintem normális tanárt ez nem tesz boldoggá, sőt.
Hallgató.
Úgye nem az általános v. középiskolásokra gondolsz. Felnőtt ember nem néz rájuk nőként az ilyen kislányokra, hiába sminkelnek,fiuznakw nöznek attól még palacsinta.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Nem is értem az olyan tanárt aki csak megdugja a tini lányokat... Nem normális dolog ha egy felnőtt egy tini lányra hajt.
De az a baj hogy vannak olyanok akik elmennek tanárnak de intelligenciájuk és agyuk meg nincsen.Nem értem mire jó ha kihasználják a felnőttek az ilyen kislányokat aztán otthagyják.
Mikor szerelmes voltam a tanáromba akkor én álmodoztam róla nyílván, de többször is végiggondoltam akkor és megálmodtam hogy volt romantikus vágyam iránta és ha mondjuk részeg lett volna akkor sem csináltam volna semmit sem vele mert tudtam hogy ez csak egyoldalú szerelem és a munkáját nem szeretném veszéjeztetni, sem a karrierjét, nekem annál sokkal fontosabb volt hogy jóba legyek vele.
De én tényleg nem értem az olyat aki csak kihasználja a helyzetet a diákjával... Szeretek tanár-diák témákról olvasni, de úgy gondolom hogy ez azért már mindennek a teteje, nagyon undorító dolog...
És a legtöbb diák aki "szerelmes" lesz vagy megtetszik neki a tanárja az nem szexet akar a tanártól hanem romantikus vágya lesz iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!