Véletlenül kimondtam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyik osztalytarsam anyukaja mar tobb mint 3 eve meghalt....penteken veletlen azt mondtam neki,hogy anyad..a baratnoje odajott es elkezdett az arcomba ugralni meg bunkoskodni...elmentek szolni tanarnak,es tanar a tobbiek elott lecseszett(nem mondta a nevemet)...felek,hogy mi lesz hetfon,hogy lecsesznek,megutalnak vagy valami....kerlek valamit mondjatok,hogy szerintetek mi lesz vagy mit csinaljak,ha a baratnoje beszol..😒😷2017. okt. 15. 14:35
11/11 A kérdező kommentje:
És nem komolyan gondoltam...Pont olyan pillanat volt, hogy feszült voltam és mondott valami nem kellemes dolgot, erre mondtam azt, hogy anyád (baráti körben gondoltam és nem "igazi" sértésnek szántam....Azóta nagyon nem beszélek vele, nehogy olyat mondjak....Azóta már ő is mondta nem 1 embernek (Köztük nekem is), hogy "anyád, k.... anyád, de ribi az anyád stb...".Egyszer betelt a pohár és szóltunk tanárnak, tanár pedig azt mondta, hogy oké majd beszél vele, de nem beszélt...engem nem is ez zavar, hanem az, hogy ő mondhat bármit, de mi egy szót szólunk és le vagyunk cseszve...na mind1 nem akarom kiteregetni az iskolai dolgokat
2018. jan. 27. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!