Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szoktatok köszönni volt...

Szoktatok köszönni volt általános iskolai iskolatársaknak több év múlva ha véletlenül összefuttok valahol?

Figyelt kérdés
Olyanoknak akivel nem tartjátok a kapcsolatot vagy nem is nagyon beszéltetek általános iskolában se egymással, viszon ettől függetlenül felismeritek hogy ő az
2017. jún. 7. 19:00
 1/8 anonim válasza:
20%
Én szoktam, bár nem gyakran találkozom velük :)
2017. jún. 7. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Akik elhíztak, nekem nem köszönnek. Mintha én lennék a hibás... látszik, hogy megismernek és kikerülnek.

Akik jókedvű típusok azok köszönni szoktak.

2017. jún. 7. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
És azoknak nem köszönök akikkel rosszban voltam/vagyok mert még mindig ugyanazt a buta beszolos gyerek formát hozzák. Nem fejlődtek semmit.
2017. jún. 7. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, én minden ismerősnek köszönök.

A volt osztálytársaknak is.

Ha nem bántott, mért nem akarsz köszönni?

2017. jún. 7. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

Csak kevés emberrel vagyok olyan rosszban az általánosból, hogy még a köszönőviszonyt se tartjuk. De a legtöbbjükkel ez megvan, még ha nem is vagyunk olyan elválaszthatatlanul jóban, de azért semleges a viszonyunk.

Pont pár napja találkoztam az egyik lánnyal a boltban, adtunk egymásnak két puszit és pár mondatnyit beszélgettünk arról, hogy melyikünkkel mi újság, aztán mentünk tovább a dolgunkra.

Körülbelül ilyen kapcsolatban vagyok a többiekkel is :)

23/F

2017. jún. 7. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mondenkinek köszönök.
2017. jún. 7. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagy részüket meg sem ismerném, szerintem ők sem engem.
2017. jún. 8. 02:22
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
Csak ha még felismerem biztosra, hogy ő az 😃
2017. jún. 8. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!