Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tudnátok segíteni? (többi lent)

Tudnátok segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomba, aki folyamatosan csúfol a testalakom miatt. ( azt kell rólam tudni, hogy én egy kicsit duci vagyok...) Már teljesen ki vagyok idegileg, és már többször próbáltam fogyózni is, de nem sikerült... sajna emiatt már a pengéhez is nyúltam.. :( Szóval valaki tudna erre mondani valamit, hogy mit csináljak? Vagy esetleg, hogy csúfoljam vissza? Ennek a fiúnak a szája hatalmas, és a ha visszacsúfolom ezzel, akkor ugyan úgy csúfol. Segítsetek! ( nem vagyok kíváncsi azoknak a véleményére, aki csak kritizálni akar.. :p)

14/L

2017. okt. 14. 17:37
 1/5 A kérdező kommentje:
testalkatom*
2017. okt. 14. 17:38
 2/5 TappancsMancs ***** válasza:

Ne menj bele hadakozásba. Max annyit mondj pl:

Naés? (nyelvöltés)

2017. okt. 14. 18:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet!😘
2017. okt. 15. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Te neked ezzel az alakkal több kérőd lesz, mint neki azzal a bunkó modorával. Ennyi. :D

Amúgy én mélységesen elítélem azokat az embereket, akik vagdossák magukat. Ez egy olyan dolog, amit ha egyszer elkezdesz, hamar rászoksz és a függőjévé válsz. Ráadásul az egész életedet végigkíséri. Hidd el, ez NEM MEGOLDÁS! Rengeteg olyan dolog van az életben, ami boldoggá tehet téged, vagy csak elnyomja azt ami benned van feszültség. Ne a vagdosás legyen az, amivel védekezel saját magad ellen.

2017. okt. 17. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát jó, de na akkor is. 🙁😫
2017. okt. 29. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!