Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti egyet értetek a tanár...

Ti egyet értetek a tanár szavaival?

Figyelt kérdés
Mindenkit a jegyei alpján meglehet ítélni. Szerintem aki pl matekból 2-1-es attól még lehet egy jó ember.

2017. okt. 13. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem fejtette ki, hogy hogy lehet megítélni, te legalábbis nem. én pl. szar voltam matekból, ez tény. Aki ezt mondja róla, igazat állít. Ettől még nem mondta, hogy sz**r alak vagyok. Más dolog, hogy én rossznak mondom magam úgy, hogy 3-asnál jobb sose voltam, geometriából meg kitűnőket írtam. Szóval ha ez rossz, mi van azzal, aki csak 1-es. Anyám pl. tanár, és azt gondolom, hogy aki tényleg kizárólag csak 1-eseket kap (értsd: a 2-es az 20%, ha 100 pkntosa a doga, csal 20 pontot kell elérni, de általában egy sima doga kb. 40 pontos egy átlag iskolában), az azért elmond róla valamit. Mert az nem csak rossz matekból, hanem szétszórt, vagy lusta vagy figyelmetlen, vagy sza***rik mindenre. Bizonyos jegyek alá jutni is tehetség. De ha megfigyelted, még mindig nem mondtam rá, hogy sz*r alak.
2017. okt. 14. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Így van, a tanár nem terjesztette ki úgy a fogalmat, mint te. Amennyiben szó szerint írtad le a tanár szavait.

Egy vicc a végére:

- Tanárnő, miért kell mindig dogát írni?

- Mert ha pofára osztályoznék, te nagyon rosszul járnál.

2017. okt. 14. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:
*3-asnál rosszabb sose voltam
2017. okt. 14. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerencsére a világ ennél sokkal bonyolultabb mint amit szegény szűk látókörű tanárod fel tud fogni.
2017. okt. 15. 23:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát milyen szempont szerint megítélni? Mert pl lehet egy szempont, hogy humános vagy reálos az adott illető. Na, ilyen formában meg lehet ítélni. De többet nem lehet levonni, mert pl lehet olyan, hogy valaki nagyon sokat tanul, és azzal tartja magát, azzal a sok nagyon kemény munkával, a 3-as szinten pl.
2017. okt. 15. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!