Középiskola végzős osztálynak idén még nem volt matek angol és info órája mert nincs tanár és ezek érettségi tárgyak? Akkor minek az iskola?
Valaki magyarázza már el nekem hogy történhez meg az hogy egy középiskolában a végzős osztályban (meg más osztályokban se de az már nem az én gondom) se volt még idén 1 db angol matek és infó óra se megtartva? Mert nincs tanár?
Az iskolának per pillanat egy darab matek angol és info tanára sincs.
Eltelt 6 hét másfél hónap a tanévből ami ugye a végzős évfolyamnak nem is 10 hónapos, hanem csak 9 mert május eleje már érettségi.
És három kötelező érettségi tárgyból még egy óra se volt és a 9 hónapból elment 1,5... és hamarosan kettő is lesz mert tanár a láthatáron sincs ahogy nincs most se nem lesz 1 hónap múlva se...
Hogy van ez???
Valami gyökér azt mondta otthon egyedül/magántanárral is fel lehet készülni az érettségire.
Ami bicskanyitogató baromság mert ugyan önmagában igaz de akkor minek az iskola????
Hát ha már egyedül készülünk és ezt valaki komolyan gondolta tanácsként... akkor zárják be a sulit a maradék tanárokat csapják ki a legelőre (jó részük amúgy is oda való) és tartsák meg az érettségit meg májusban valahol. Akkor nem kell se tanár se épület se semmi... akkor minek?
Nincs igazam?
ja ha valaki nem hinné el nem a mi iskolánk ugyan de ezek szerint másutt is van ilyen
Akkora a tanárhiány, hogy van olyan osztály, ahol az idén még se matek-, se angolóra nem volt
"Magyarország jobban teljesít."
Sajnos itt tartunk 2017-ben.
Magántanárral nyilván fel lehet, ha van valakinek óránként 2000 forintja. Egyedül a matekot azért nem olyan könnyű megtanulni (főleg hogy sokaknak kínaiul van). Az érettségi egyébként nem nagy szám, ha valaki nem bukdácsolta végig a 4 évet akkor röhögve megcsinálja.
Igazad van egyébként. Van a közeledben valami normális középiskola egyébként?
"miert nem iratkozo át egy normalis kozepsuliba??"
Te is nagyon okosnak hiszed magad de amit mondasz önmagában ellentmondás... mert egy NORMÁLIS középsuli nem vesz át végzős tanulót így év közben.
meg egyáltalán végzőst nem vesz át.
Egy tizenkettő egy tucat iskola meg igen na olyanban vagyok most is.
"ha valaki nem bukdácsolta végig a 4 évet akkor röhögve megcsinálja.
"
Én is megcsinálom az összes érettségi tárgyat kb röhögve kivéve a matekot azt még fogszorítva se...
de ez vagyok én és mi van azokkal akik szerényebb kapacitásúak és még angollal is vért izzadnak
"2000 forintja"
1 éve voltam magántanárnál angol és 3500/ó nála azóta 4000 egy óra...
Bocs, amikor még én jártam magántanárhoz 2000 volt egy óra. :D most viszont már tudom, hogy szakmát tévesztettem...
Azért nevetséges (inkább szánalmas), hogy 1 nyomorult matektanárja nincs a sulinak. A nyelvtanár hiánya az nálunk is rendszeresen probléma volt, ez meg is látszik az érettségi bizonyítványomon.
Az a baj, hogy aki tovább akar tanulni annak nem elég a kettes mindenből.
Szerintem teljesen igazatok van, a centit vágtam, hogy végre kikerülhessek abból a szärból, amit középiskolának hívnak. Mindenki azt mondta, hogy majd visszasírom még, ha dolgozni kezdek.
Négy éve dolgozom. Közben munka mellett csináltam egy BA diplomát. Majd pofánröhögöm őket, ha ráérek.
De úgyis meg fogjátok kapni, hogy ne sírjon a szátok, ültök és melegedtek egész nap, és mi lesz majd veletek, ha napi 13 órát kell dolgozni.
Hát tanulni kellett volna csókolom, oszt' akkor lehet, hogy feltűntek volna a problémák az oktatásban, viszont legalább normális munkahelyen lehetne dolgozni, mondjuk napi 10 órát.
Idióták az emberek... Én mondjuk tök jól felkészültem egyedül érettségire, de azt azért hozzátenném, hogy az utolsó két hónapban már csak ültünk az órán, a tanár beszélgetett azzal, aki kapható volt rá, mi, többiek, meg gyakoroltunk magunktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!