Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rossz jegy miatt kaptatok már...

Rossz jegy miatt kaptatok már pofont vagy elverést?

Figyelt kérdés
2017. okt. 12. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. csak szavakkal bántottak, de az néha rosszabb, mint egy verés.
2017. okt. 12. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Igen
2017. okt. 12. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amiatt soha.

Apám egyszer vágott pofán, pár éves lehettem de a mai napig emlékszem rá. Nem fogadtam szót ezért kikapcsolta a TV-t. Kimentem a konyhába majd bevittem egy kést az asztalról azzal a szöveggel hogyha nem kapcsolja vissza megölöm. Elvette majd lekevert egy nagyot.

Így 20 év elteltével bár nem vagyok jóba apámmal, de azt el kell ismernem hogy ezt ott nagyon is helyesen tette.

2017. okt. 12. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár engem nem kifejezetten a rossz jegy miatt, hanem mert szerettem elsumákolni az egyeseimet és inkább hazudtam róluk. Csak aztán persze utólag mindig kiderült a szülői értekezleteken, és olyankor sajnos megesett, hogy elpáholtak.
2017. okt. 12. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár apukám eléggé következetlen volt, függött attól is a pofon, hogy milyen kedve volt.

Egyik nap: Töri kettes? Ó, hát majd kijavítod.

Másik nap: Ének-zene kettes? Durr, egy pofon.

Egyszer úgy elverte a fenekem fakanállal, hogy letört a gomb a farzsemebről.

2017. okt. 13. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hogyne. De még mennyit. Lelkiterrort is.

(3-asokról beszélünk főleg... karóm sosem volt, kettesem is 1-2 max. az egész iskolai pályafutásom alatt)

2017. okt. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!