Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy tanár iskola után van hogy elmegy piálni pár diákjával?

Figyelt kérdés
Egyik tanárom aki 25 éves van, hogy suli után péntekenként elmegy inni 6-8 fiúval az osztályomból (17-18 évesek). Ilyenkor beülnek egy kocsmába, aztán piálgatnak. Iskolán kívül rendesen úgy lóg velük, mintha egykorú haverok lennének (tegeződnek...). Suliban is kb ő az egyetlen tanár, akinek az órján csend van, senki sem szólogat be neki, minden diák jóban van vele.

2017. okt. 4. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy voltak régebben is ilyen tanárok,de nem olyan nagy számban.Az én sulimban ez nem volt jellmező,se általános, se középiskolában.Az egytemen se tapasztaltam ilyet.De minden változik és sajnos az iskolákban a diákoknak lassan már nagyobb jogaik lesznek mint a tanároknak.
2017. okt. 4. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Anyám idejében több férfi tanár folytatott kapcsolatot a 14-16 éves lánykákkal, volt egy, amelyik később feleségül is vette a diákját.

Szóval azért ők sem voltak szentek :D

Az az egy viszont biztos, hogy ennél kevesebbért is rúgtak már ki tanárt, legalábbis a mi magyar tanárunkat szimplán annyiért menesztették, mert lazán viselkedett velünk az órán. Felült a tanári asztalra, meg ha olyanja volt, divattanácsokat osztogatott óra közben.

Na ehhez képest a fent felvázolt... Diákszemmel nagyon buli lehet, de elég egy rosszakaró és lőttek az úriember tanári pályájának.

2017. okt. 4. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló(7-es vagyok):

Igen az igaz, hogy a tanárnak nagy szerepe van a diák fejlődésében, és tény hogy a cukrászda vagy bármi más nem negatív dolog racionálisabb lenne mint az hogy inni megy velük. Viszont a mi korunkban a legtöbb tinédzser/fiatal felnőtt fiúnak a buli vagy az alkohol ami megragadja a figyelmét. Ha egy tanár mondjuk cirkuszba vagy cukrászdába hívná őket, kiröhögnék(Kivételek persze vannak elég sokan). Apáméknak(65) is volt pár tanára aki elment velük iszogatni. Ők is cigiztek, jártak bulizni, élték a fiatalok életét stb. És se apámból, se az osztálytársaiból nem lett rossz ember.

Az tényleg nem feltétlenül egészséges ha minden hétvégén iszik a diákjaival, de ez is diákfüggő. Szerintem aki megfelelő nevelést kapott otthon, az tudja mit csinál, mit lehet, mit nem, és nem fogja a hétvégente tivornya negatívan befolyásolni a gondolkodásmódját/életét. Akinek az otthoni nevelésével is bajok vannak, az nyilván el fog zülleni. De ebben az esetben véleményem szerint nem csak a tanárt terheli a felelősség(bár nagyon szép része van benne neki is) hanem a szülőt is.

19 éves vagyok, kb. 17 éves korom óta iszogatok gyakrabban (családi összejövetelek, vasárnapi ebéd/vacsi, osztálytársakkal egy sör suli után, szülinapi névnapi bulik, esetleg itthon egy sör nap végén-bár ezt csak az utóbbi időben kezdtem- stb.) és normálisnak mondhatom magam :D

2017. okt. 4. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:

azért a 18-25 bőven egy korosztály .

biztos nem ájultra isszák magukat , hanem megisznak 1-2 sört nem kell túlspilázni, volt iylen régebben is.

2017. okt. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!