Mi a véleményetek arról, ha egy tanár iskola után van hogy elmegy piálni pár diákjával?
3-as vagyok. Anyám idejében több férfi tanár folytatott kapcsolatot a 14-16 éves lánykákkal, volt egy, amelyik később feleségül is vette a diákját.
Szóval azért ők sem voltak szentek :D
Az az egy viszont biztos, hogy ennél kevesebbért is rúgtak már ki tanárt, legalábbis a mi magyar tanárunkat szimplán annyiért menesztették, mert lazán viselkedett velünk az órán. Felült a tanári asztalra, meg ha olyanja volt, divattanácsokat osztogatott óra közben.
Na ehhez képest a fent felvázolt... Diákszemmel nagyon buli lehet, de elég egy rosszakaró és lőttek az úriember tanári pályájának.
9-es válaszoló(7-es vagyok):
Igen az igaz, hogy a tanárnak nagy szerepe van a diák fejlődésében, és tény hogy a cukrászda vagy bármi más nem negatív dolog racionálisabb lenne mint az hogy inni megy velük. Viszont a mi korunkban a legtöbb tinédzser/fiatal felnőtt fiúnak a buli vagy az alkohol ami megragadja a figyelmét. Ha egy tanár mondjuk cirkuszba vagy cukrászdába hívná őket, kiröhögnék(Kivételek persze vannak elég sokan). Apáméknak(65) is volt pár tanára aki elment velük iszogatni. Ők is cigiztek, jártak bulizni, élték a fiatalok életét stb. És se apámból, se az osztálytársaiból nem lett rossz ember.
Az tényleg nem feltétlenül egészséges ha minden hétvégén iszik a diákjaival, de ez is diákfüggő. Szerintem aki megfelelő nevelést kapott otthon, az tudja mit csinál, mit lehet, mit nem, és nem fogja a hétvégente tivornya negatívan befolyásolni a gondolkodásmódját/életét. Akinek az otthoni nevelésével is bajok vannak, az nyilván el fog zülleni. De ebben az esetben véleményem szerint nem csak a tanárt terheli a felelősség(bár nagyon szép része van benne neki is) hanem a szülőt is.
19 éves vagyok, kb. 17 éves korom óta iszogatok gyakrabban (családi összejövetelek, vasárnapi ebéd/vacsi, osztálytársakkal egy sör suli után, szülinapi névnapi bulik, esetleg itthon egy sör nap végén-bár ezt csak az utóbbi időben kezdtem- stb.) és normálisnak mondhatom magam :D
azért a 18-25 bőven egy korosztály .
biztos nem ájultra isszák magukat , hanem megisznak 1-2 sört nem kell túlspilázni, volt iylen régebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!