Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez most így mi volt?

Ez most így mi volt?

Figyelt kérdés

Tanórán ültünk és ott ilyen hármas padok vannak,azaz három gyerek tud ülni egy padban,és én ülök középen,és bal oldalamon lévő gyerek elkezdett iszonyatosan bámulni,majd vagy 5 perc bámulás után megkérdezte,hogy szabad-e. Nem értettem,hogy ezt mire értette,majd elkezdte simogatni a kezem a tollával. Nem mertem rászólni,hogy takarodjon már a fenébe,hanem egy kis idő után a tanár szólt rá,hogy "Patrik,így nem leszünk jóba,a tankönyvvel foglalkozz!" Majd ezután tesink volt,és kéziztünk,és allítólag "véletlen" fejbe dobott a labdával,csakhogy sikerült kitérnem a labda útjából,és utána odaszólt,hogy "BUNKÓ"

Ez most így mi volt? Félnem kéne tőle,vagy egyáltalán mit akar?

Mindketten 15 éves fiúk vagyunk

2017. okt. 3. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Bejössz neki 😋
2017. okt. 3. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahh,nem hinném,azt túl abszurd lenne..
2017. okt. 3. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
A gyerekek hülyék. Ennyi.
2017. okt. 3. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!