Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ofőnek joga van megmondani...

Ofőnek joga van megmondani Szüleimnek, h nem vagyok már szűz?

Figyelt kérdés
Volt ilyen felvilágosító izé és én bevallottam ott h már nem vok szűz és ofőm megtudta és kiakadt és szeretne beszélni Szüleimmel és félek h elmondja nekik. am másról is tudok, aki már nem az csak nem mondta és énszívtam meg. sztetek lehet belőle vmi? 8.as vok továbbtanulásom függ a dologtól.

2017. okt. 1. 20:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Mondd azt neki, hogy csak vagánykodásból mondtál ilyet, amúgy meg meg nem fordulna a fejedben. És kérd meg, hogy ne mondja el, mert nagy baj lesz otthon.
2017. okt. 2. 04:17
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Ne szidjátok a kérdezőt, lehet, hogy már vagy 18 éves, csak nem bír tovább menni.
2017. okt. 2. 05:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
De miért kellett elmondani mindenki előtt, főleg, ha az osztályfőnököd, aki 4 éve tanít, és már tudod, hogy milyen is ott volt?
2017. okt. 4. 00:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hat eretlen vagy. 10-14 evesen nemi eletet elni eleg gaz. Azert legyen mar egy hatar.. de ez a szulo figyelmetlensege ed hanyagsaga miat is van..
2017. okt. 5. 10:56
 15/22 KJUsul ***** válasza:
84%

8.-os könyörgöm! Ha nem volt 14, amikor megtörtént, akkor az bűncselekmény volt! Helló!

Tehát igenis MONDJA MEG! Itt nem szemétségről van szó, meg arról, hogy van-e köze hozzá. Ha egy 13 kislányt megszexelnek, ahhoz mindenkinek van köze! Nem hiszem el, hogy itt ilyen gyökerek vannak.

2017. okt. 7. 19:24
 16/22 anonim ***** válasza:
24%

"Ha nem volt 14, amikor megtörtént, akkor az bűncselekmény volt! Helló!

Tehát igenis MONDJA MEG! Itt nem szemétségről van szó, meg arról, hogy van-e köze hozzá. Ha egy 13 kislányt megszexelnek, ahhoz mindenkinek van köze! "

Abszolút nem értek azzal együtt, hogy ennyi időseknek szexuális életet kellene élniük, ebben viszont nincs igazad.

12-14 év közöttiek szexelhetnek 12-17 év közöttiekkel, 14 évesek pedig bárkivel, és csak 11 éves korig bűncselekmény.

2017. okt. 7. 23:54
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Attól még, hogy lepontozol, nekem van igazam

2017. okt. 8. 13:35
 18/22 KJUsul ***** válasza:
86%

Nem én pontoztalak le. De elég szomorú, hogy a magát nemzetinek nevező kormány ilyen mocsok aljasságot volt képes csinálni.

Azért most belegondolok, hogy a 17 év 11 hónapos és 29 napos fiú megdughat egy 12 év és 1 napos lányt, egy 18 éves és 1 napos fiú meg ha lefekszik egy 11 éves és 11 hónapos és 29 napos tinirübanccal, akkor 10 évet kaphat.....

Csak nekem dühítő ez a képmutató geny. Óság?

És egyáltalán miért fekhet le akárki, akárhány évesen büntetlenül egy 10 éves lánnyal??? Beteg világ!

2017. okt. 11. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Nevelési kérdésekben, amikor úgy érzi a tanár, hogy a te javadat szolgálja, akkor igenis joga van tudatni a szülőkkel. A felnőttek joga eldönteni, hogy mi a jó neked, mi nem, és ezt te nem tudod magadnak eldönteni.

Sőt, a tanár még nevelési tanácsadóhoz is küldhet, illetve mindenféle nevelési hatóságokhoz, akik még a seggedet is mikroszkóppal vizsgálják meg. Ha ezek a hatóságok úgy látják, hogy veszélynek teszed ki magad (és ha 14 éves korod előtt már nemi életet élsz, iszok, drogozol, rossz társaságba keveredsz stb.), még a családodból is kiemelhetnek és állami felügyelet alá is kerülhetsz (persze ennek az a feltétele, hogy kiderüljön, hogy a szüleid alkalmatlanok a nevelésre). A nyakatokra is küldhetnek embereket, akik ellenőrzik félévente, hogy éltek.

Sőt, az ofőnek nemcsak joga a szüleiddel beszélnie, ha azt látja, hogy a bűn útját járod, hanem kötelessége is.

2017. okt. 20. 18:17
 20/22 anonim ***** válasza:
10%
Az ofőd ne üsse ebbe az orrát, ez nem az ő dolga. Amúgy végülis joga van, tehát gondolom, hogy törvényileg nem tiltható el, hogy megmondja nekik. Csak amúgy kb etikátlan. Etikailag hagy maga után kivetni valót.
2017. okt. 20. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!