Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Folyamatosan cserben hagy!...

Folyamatosan cserben hagy! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utolsó évesek vagyunk. Kilencedik óta jóban vagyunk, na jó az túlzás, mert amikor megismertem a valódi énjét nagyon nagyot csalódtam. Sokszor meglopott és velem fizetettet, kihasznált, kölcsön adtam neki nagyobb értékű dolgokat 1 napra fél év után adta vissza(100x kertem) errol leszoktattam, szerencsere ilyenekkel mar nem gyotor de folyamatosan cserben hagy. Pl azert irattam fel magam tancra mert ő is és ezt tudta is, utána meg közli bocs mégse, osztálykirándulásoknal dettó ugyan ez, meg tesin is mikor párba kell lenni. Van egy csaj az osztályból aki nem bír engem meg en se ot, mert az elejen joban voltunk utana meg az exem valasztotta. Na es kb azon a szinten van, hogy mindenbe beszol, cseszeget igaz en visszaszolok neki de ez a lelkem melyen nagyon rosszul esik. Es vele puszi pajtasok es mondtam, hogy milyen rosszul esik ez nekem erre ő tiszta agressziv lett es azt mondta "jolvan kossel belem te is soha senkinek semmi nem jo na hagyjal" aztan meg en kerhettem bocsanatot.. hetfon mondta h vegig jonni fog a heten azota seholse. Bar nem is banom igy nem idegesit senki semelyik nap. Pasijaval is nagyon durva a srácot kenyszeritette, hogy hagyja ott miatta a kozepiskolat es most mar 2 eve lassan szegeny srac ott vergodik nyolc altalanossal a munkahelyen minimálbérért.. Meg mondja nekem a csaj h jelentkezzünk versenyre. Ilyen csapat verseny. Aham. SEMMIT nem csinalt. Minden feladatott en oldottam meg de azert az 5ost elfogadja erte. Es kesz elegem van ez egy nagy igazsagtalansag es hiaba vagyok joba eleg sok mindenkivel mindenkinek megvan a sajat padtarsa meg a feladatokban a parja nekem meg ez jutott.. es rohadtul elegem van belole ... egyik nyáron egy hetet itt volt utana ugy volt h megyek hozza azt az utolso percbe vissza mondta mert nem volt kedve. Meg o elment iszogatni az egyik osztalytarsunkkal, akivel en is joba vagyok csak engem elfelejtenek hivni, vagyis az osztalytarsam akart hivni csak nem birjak egymast a baratommal ugy h lebeszelte rola. Most is nelkulem fognak menni, pedig a csajjal tok joba vagyok es irrital ez az egesz helyzet. Minden igazsagtalan es ez megy mar 4 eve. 18/L
2017. szept. 28. 16:04
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja meg ő azt akarja senkivel ne legyek joba mindig kulonckodjunk azt ha nincs akkor mi van? Nekem ebbol betelt a pohar.
2017. szept. 28. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez egy igazi gennyláda. Hagyd őt a pecsába. De előtte beszéld rá valamire, aztán hagyd cserben. Lehetőleg anyagi kára is legyen belőle.
2017. szept. 28. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!