Vannak itt olyanok akiket folyamatosan piszkáltak, esetleg vertek az iskolában?
hogyan éltétek meg?
mivel csúfoltak, testsúly, viselkedés?
hogyan kezeltétek ezt?
tanórán szólogattak be vagy szünetbe
Engem általános iskolában közösítettek ki, vertek, csúfoltak 7 évig, csak azért mert visszahúzódóbb és csendesebb voltam a kelleténél.
Most 22 vagyok ugyan, némileg már túlléptem az egészen, de mégis ott motoszkál némi lelki fájdalom.
Eleinte nagyon sokat sírtam, az osztálytársaim előtt is, de idővel, hogy egyre aljasabb, szemetebbek lettek, én annál inkább visszahúzódtam, tűrtem sokszor szó nélkül, ugyanis senki nem állt mellém, se a tanárok, de még a szüleim sem. Egyik napról a másikra éltem a kis világomban.
Eleinte még csak szünetekben az udvaron, de pl 7. osztályban már tanórán is dobáltak, piszkáltak, sőt sokszor iskolán kívül is.
Borzalmas időszak volt. Ballagásnál más azért sírt mert nem látják egymást, nekem az örömkönnyeim voltak, hogy megszabadultam tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!