A volt tanáromnak akivel jóban vagyok lehet ilyet kérdezni?
Figyelt kérdés
Hogyha majd lesz egy kisbabám és megkérdezném hogy lenne-e kedve majd átjönni babázni akkor szerintetek mit szólna hozzá?2017. szept. 19. 17:01
2/10 A kérdező kommentje:
A diák a volt tanárától hogy lenne-e kedve majd a későbbi években babázni ha majd lesz gyerekem.
2017. szept. 19. 17:10
4/10 anonim válasza:
Táplálsz valamiféle érzelmeket a tanárodhoz? Mert babázni áthívni nem tudom. Elég intim. Ha csak nem gyakran jártok össze alapból is...
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk találkozni csak messengeren beszélünk.
Nem érzek iránta semmit.
2017. szept. 19. 17:20
6/10 anonim válasza:
Akkor miert szeretned hogy atmenjen babazni?
7/10 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék vele egy jó kapcsolatot ápolni.
Különben is csak tizenéves vagyok... Még ráérek...
2017. szept. 19. 17:39
9/10 anonim válasza:
Hmmm ha ne is áthívni, nálunk pl egy volt osztálytársam szült babát és bejött vele egyszer suliba mert jóban volt a tanárokkal.
10/10 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezz ilyet.
Maximum ha aktuális lesz, teszem azt terhes leszel, vagy legalább már próbálkoztok és esetleg addig még tartjátok a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!