Hogyan köszönjek a volt középiskolás tanáromnak akivel egy baráti összejövetelen fogunk találkozni?
Egy esti sütés-főzésre leszünk hivatalosak. én 21 vagyok(lány) az említett tanár (férfi) 40 és körüli. Tehát normál esetben nem tegezném le, csak a baráti társaságban 30-35 évesek lesznek akik által én is meg vagyok hívva. Nagy részük a bátyám és nővérem barátai akikkel jóban vagyok olyan 15 éves korom óta. És az úgy olyan fura lenne ha őt nem tegezném... Mert vannak páran akik csak pár évvel fiatalabbak mint ők és a haverjaim. Így nem tudok dönteni. Szerintetek? Magázzam és majd úgyis mondja hogy tegezhetem?
A suliban elég vagy a "tekintélye" pedig aránylag kevés órát tart de valahogy mindenki tisztelettudóan beszélt vele, mármint olyan őszintén tisztelettudóak vele a diákok nem "csak" azért mert tanár. de mégis laza és kedves. Egyébként egy évig tanított.
A suliban elég nagy a "tekintélye" pedig aránylag kevés órát tart de valahogy mindenki tisztelettudóan beszélt vele, mármint olyan őszintén tisztelettudóak vele a diákok, nem erőltetve mint a legtöbb tanárral. de mégis laza és kedves. Egyébként egy évig tanított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!