Hogy mondjam ezt annak a tanáromnak akivel amúgy sem vagyok jóban?
Szóval zene iskolába is járok.Ott fuvolázok.A tanárnő tök bunkó velem.Állandóan olyat ad fel ami nehéz,és még azzal sem tisztel meg,hogy figyeljen amikor eljátszom a darabom ő eszik,vagy olvas és egyszer még telefonált is.Gyakran mondom neki,hogy az nem így van,mert ő neki nem kellett volna kijavítani,mert tiszta jól játszottam.Meg én kérdeztem,hogy mi lesz akkor ha nem törlöm ki a fuvolát,ő meg mondta,hogy akkor fizethetek.Plusz mindekit dícsér csak engemet nem.És semmit sem magyaráz el.
Nem tudom hogy mondjam meg,hogy elhangolódott a fuvolám,mert tuti azzal jönne,hogy én semmire nem vigyázok...Hogy közöljem vele?
Ne hagyd magad megtörni...
Mond meg neki nyíltan, hogy elhangolódott a hangszered és segítsen.
Ha azzal jön, hogy te semmire sem tudsz vigyázni akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy "Egyik füleden be másikon ki", hiszen nem adunk olyan véleményére, aki a miénkre se ad.
Továbbá ne érte, ne neki zenélj, hanem magadnak vagy közönségnek.Ha vagytok többen akkor fordulj a többiek felé és szóljon nekik a játékod, hátha ők értékelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!