Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen kínos szituációt...

Milyen kínos szituációt tudtok elképzelni egyetemi vizsgán?

Figyelt kérdés
Pl. annyira gyorsan, hevesen akarsz mondani valamit, hogy véletlenül arcon köpöd az oktatót. Ilyesmire gondolok.

2017. szept. 17. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ha nem sikerül a vizsga, az elég kínos.

Én már buktam le puskázással is :D az nem volt annyira kínos, mert kényszerhelyzetben voltam, és azért szóbelinél nem nehéz ezzel lebukni (felkészülés alatt) :D

2017. szept. 18. 10:44
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Ez inkább a lányoknál igaz de ''véletlen'' dekoltázst villantanak az öreg professzornak :DDDDDDD
2017. szept. 18. 18:33
 13/15 A kérdező kommentje:
utolsó: vagy dekoltázst villantanak a fiatalnak, az se ritka manapság:D
2017. szept. 18. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Matekszigorlat, srác 5ösre vizsgázott. Kiment, majd a tanárnő megtalálta a padban, ahol ült az összes tételét amiről puskázott/beemelt (?)...

Visszahívta a srácot és utólag megbuktatta. Dékánhelyettes is a tanárnő.

Na ez kínos volt. Nála senki se mert eddig puskázni, és ezután sem fog.

2017. szept. 19. 18:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyszer egy évfolyamtársam összetévesztett két hasonló elnevezésű tételt, és nem azt mondta el, amit kellett volna, a tanár meg nem szólt közbe. Adott neki egy négyest, igaz ez az első egyetemi vizsgánkon volt.
2017. szept. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!