Milyen kínos szituációt tudtok elképzelni egyetemi vizsgán?
Alattam egyszer szétesett a szék.
Évek elteltével tanárként szintén szétesett alattam egy szék. 45 kiló vagyok. wtf
Legkínosabb szituáció mikor gőzöm nincs arról amit a vizsgáztató kérdez.
Rendszeresen jártam már így, főleg olyan eseteknél, mikor pofára megy a dolog és láthatóan én voltam a kiszemelt akit meg kell buktatni.
Egyik legrosszabb hogy ott ülsz, kínlódsz, nyögdécselsz valamit, de már az első pár kérdéstől tudod hogy esélytelen vagy. Legszívesebben ráborítanád a tanárra az asztalt és elküldenéd a k..va édes anyjába, de nem teheted mert legközelebb is jönnöd kell.
Például mikor középkori tananyagból kell vizsgázni, erre az oktató megkérdez egy 1900-as évekbeli épületet hogy azt ki tervezte. És ennyit ad segítségül: "Annyit segítek, egyetemen is oktatott, itt volt az irodája 2-vel arrébb..." Hát na kösz...
De legkínosabbak a prezentációk. Egyszerűen nem tudok prezentálni. Hebegek, habogok, hülyeségeket beszélek, nem tudom elmondani a lényeget. Közben figyel 5 oktató és 20 másik csoporttársam. Majd elkezdenek porig alázni, egymásra licitálva hogy mekkora f...szság az egész amit csináltam és annyira megaláznak hogy szinte a többiek is szégyellik magukat mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!