Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen okkal tudnék kilógni...

Milyen okkal tudnék kilógni osztálykirándulás alól? Menjek el inkább?

Figyelt kérdés

Valami olyan kéne, amit el is hisz, és nem csak rábólint hogy jolvan, de közben tudja, hogy csak meg akarom úszni.

Az osztállyal nincs semmi bajom, de nem akarok így kirándulni

-Több km-eket fogunk sétálni ERDŐS helyen, ami nagyon nem az én világom. Magában a km-ekkel még jóban lennék, de a sok gyík, meg kisállat miatt nem akarok

-Minden napra be lesz osztva 2-3 ember főzni. Én nem viccelek, nem tudok egyáltalán.

-Vega vagyok és emellé tojást sem eszek. Bográcsozás lesz, ahol semmit se tudnék enni... Nem akarom, hogy 1 ember miatt elkezdjünk külön kaját csinálni.

Így hogy ússzam meg? Azt nem tudom mondani, hogy nincs pénzünk rá, mert sznob suliba járok, nem hinné el.

Inkább menjek el?

2017. szept. 17. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy kotelezhetnek rá.
2017. szept. 17. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
3%
Cseréljünk, te elmész helyettem dolgozni, én meg megyek kirándulni... Hogy tudták így elcseszni a nevelésedet a szüleid? Gratulálok nekik...
2017. szept. 17. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kibírható az az erdős séta. Ne úgy képzeld el, hogy minden lépésnél belebotlasz egy őzbe vagy egy gyíkba vagy akármibe. Nem baj, ha nem tudsz főzni, segíteni fognak a tanárok. Az csak egy dolog, hogy vega vagy. Nem hinném, hogy ember miatt fognak más ételt főzni. Vigyél magaddal olyan ételt, amit eszel, vagy csinálsz magadnak külön.
2017. szept. 17. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Aztán 2 honap múlva neg itt fogsz sírni, mert senki nem foglaloozik veled az osztalyba....

De amúgy tenyleg eléggé szanalmas indokok....

2017. szept. 17. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Én teljesen meg tudlak érteni. Sosem szerettem az osztálykirándulásokat, bármerre is mentünk. Ugyanúgy egyedül voltam mindig, nem foglalkozott velem senki, még a buszon sem tudtam beszélgetni. Lehet, hogy idén nem is megyek el.
2017. szept. 17. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb erdei sétám alatt maximum szúnyogot láttam, szóval ez innentől hiszti.

A vega étrendet meg jelezd az ofődnek és vigyél külön kaját. A főzés meg nem nagy dolog, ok, hogy nem értesz hozzá, de mondjuk krumplit darabolni, hámozni csak képes vagy... Azzal is hozzájárultál.

2017. szept. 17. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:
2017. szept. 17. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!