Milyen okkal tudnék kilógni osztálykirándulás alól? Menjek el inkább?
Valami olyan kéne, amit el is hisz, és nem csak rábólint hogy jolvan, de közben tudja, hogy csak meg akarom úszni.
Az osztállyal nincs semmi bajom, de nem akarok így kirándulni
-Több km-eket fogunk sétálni ERDŐS helyen, ami nagyon nem az én világom. Magában a km-ekkel még jóban lennék, de a sok gyík, meg kisállat miatt nem akarok
-Minden napra be lesz osztva 2-3 ember főzni. Én nem viccelek, nem tudok egyáltalán.
-Vega vagyok és emellé tojást sem eszek. Bográcsozás lesz, ahol semmit se tudnék enni... Nem akarom, hogy 1 ember miatt elkezdjünk külön kaját csinálni.
Így hogy ússzam meg? Azt nem tudom mondani, hogy nincs pénzünk rá, mert sznob suliba járok, nem hinné el.
Inkább menjek el?
Aztán 2 honap múlva neg itt fogsz sírni, mert senki nem foglaloozik veled az osztalyba....
De amúgy tenyleg eléggé szanalmas indokok....
A legtöbb erdei sétám alatt maximum szúnyogot láttam, szóval ez innentől hiszti.
A vega étrendet meg jelezd az ofődnek és vigyél külön kaját. A főzés meg nem nagy dolog, ok, hogy nem értesz hozzá, de mondjuk krumplit darabolni, hámozni csak képes vagy... Azzal is hozzájárultál.
Nézd csak, kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!