Az osztálytársaim teljesen tönkre tesznek lelkileg. Mit tudnék tenni ellene? 15/l
Sajnos általánosban nem voltak túl jók a jegyeim (nem, nem azért mert lusta voltam,de erről most nem szeretnék mesélni, mert ez magánügy) és hiába sikerült kicsit javítanom, még ígysem tudtam túl jó átlagot összehozni, a felvételim sem lett annyira jó. Most kezdtem a középiskolát egy olyan suliban, ahol hát hogy is mondjam.. Olyanok járnak, akik tényleg nem tanultak, ráadásul a suli kb 98%-a fiú, az osztályomban pl egy lány sincs.
Az osztálytársaim pedig olyanokat mondanak, hogy mennyire szép vagyok, mennyire lefeküdnének velem,meg fb-n is írogatnak hogy küldjek magamról meztelen képeket. Ma reggel is mentem és az egyik srác random odajött és megcsókolt, én meg pofon vágtam, erre elkezdett velem ordibálni, hogy nem tudja mi a fszt képzelek magamról, de ilyet többet ne csinálják mert visszaadja. Meg egy másik srác mondta, hogy milyen jó melleim vannak, meg elkezdett össze-vissza fogdosni és mondta, hogy ha nem hagyom magam és őt is meg akarom ütni, akkor szól a tanároknak, hogy folyton megütöm és a többieket is maga mellé állítja.
Egyik fiúval kezdtem jóban lenni, vagyis azt hittem hogy tényleg kedvel és tegnap bejött hozzám tesi előtt, hogy beszéljen velem és mondtam hogy már csak a pólómat kell átvennem, addig menjen ki, de mondta hogy ne zavartassam magam, nem is néz rám, elkezdte nyomkodni a mobilját és ahogy láttam fel sem nézett onnan, de kiderült, hogy képeket csinált rólam és megmutatta szinte mindenkinek. Illetve a mellettem ülő srác óra közben kezdte el a lábam simogatni, utána kezdett a keze "oda" közeledni, én meg ráléptem a lábára, hogy fejezze be, aztán meg azt kezdte el nekem mondogatni hogy feküdjek már le vele stb. A ofőm tud róla és beszélt pár emberrel, de nem sokat segített. Szüleim pedig még nem tudják.
Szerintem egy emberként kevés vagyok ennyivel szemben.
#19 Pont te írod te szerencsétlen?:'DD
Persze te annyira jó emberismerő vagy,hogy egy szimpla választól ezt meg tudod állapítani.Gratulálok!
Kérdező: Tényleg naív lehettél,hogy azt hitted ő "más". Azonnal beszélj szüleiddel,tök mindegy milyen a kapcsolatod velük, ők a szüleid!
És iskolaváltás, az ilyen tajparasztok semmi mást nem érdemelnek csak egy baltát a fejükbe.Sajnálom,hogy ez történt veled,de védd meg magad! Ne hagyd hogy az undorító kezükkel az ilyenek hozzád érjenek,legyen önbecsülésed!
"Hogy ti milyen undorító gyökerek vagytok, arra nincs szó"
A kérdező vetkőzik másoknak simán. És én vagyok az undorító. Gondolom itt most összegyűltek az ilyen utálkozó érzelmes kislányok, akik nem is fogják fel mi történt a kérdezővel, de szidják azt aki nem sajnálkozik megállás nélkül.
" Ti is ilyen taperolós, zaklatós szar.házi görények vagytok. "
Oké.
"Remélem, hogy hamar eltörik a kezeteket."
Az én kezem törjön el, amikor a kérdezőt zaklatják és letaperolják. Szerintem ha téged megverne valaki az utcán, és egy másik ember a távolból nézne, akkor azt az embert szidnád és hibáztatnád aki a távolban állt, mert annyira nem tudsz gondolkodni.
"Undorító vagy, hogy írhatsz ilyet egy 15 éves lánynak?"
Nem írtam semmi rosszat, csak ti túlozzátok el, mert fel sem fogjátok miről van szó, és a személyemet tudjátok csak fikázni.
"Nehogy már az áldozat legyen a hibás!!!"
Ha egy lányt megakarnak erőszakolni, és nem fut el hanem még be is pucsít, akkor ő is hibás, ha tetszik ha nem. Attól hogy 15 éves lányról van szó még nem mentség semmire.
Ez a probléma nevetséges, már az elsőnél szólnia kellett volna a szülőnek. Aki beveszi ezt a mesét, hogy ő tényleg segítségre szorul és hisztizik nekem, az fel sem fogja mi történik.
"és folytatja a kretén hihetetlen .. húzz már el.."
Nem húzok.
Tudod, hiába hisztizel, utálkozol, bőgsz mint egy kislány, attól még mindig te vagy az aki most konkrétan megalázza magát. A normális ember most nagyon jót röhög rajtad, amiért nem érvelsz, nem írsz semmi értelmeset, csak hisztizel és szidsz mert nem az van amit te akarsz.
Kb. egy ősember szintjén vagy a kommented alapján, akitől ha elveszik az élelmét elkezd üvöltözni meg bőgni, és nem lehet vele kommunikálni sem.
Itt mar magad nembtudsz mit tenni,ilyen tulerobe ha az osztaly fonok is szarik rad, akarmit is csinalnak anyadek vagy akarki csak ideig fognak beken hagyni,ugy hogy us sulit ajanlok ha megoldhato!
16\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!