Miért nem szeretnek az osztálytársaim?
Nem annyira nagy hülyeség az, amit az első írt. Ha senki sem szeret, akkor a hiba valószínűleg benned van, a gond csak annyi, hogy ez a hiba nem mindig egy olyan dolog, amiről te tehetsz. Például az egyik osztálytársam autista volt és ezért utálta mindenki, kivéve 1-2 embert. Pedig semmi probléma nem volt vele, kedves volt, aranyos volt, el lehetett vele jól beszélgetni, de egyszerűen úgy kezelték őt, mint valami undorító férget. Szegény gyerek nem tehetett arról, hogy így született, mégis mindenki utálta őt.
Ilyennek is megmondanád a szemébe, hogy ne a többiekben keresse a hibát, hanem magában?
szerintem az lehet a baj, hogy 1, ők már ovistársak voltak es en csak iskolába csatlakoztam hozzájuk
2, ők már alsóba mégjobb barátok lettek es ha igy visszaemlekszem akkor 3. környékén kezdtem valamieet eltavolodni toluk, de mivel ez nagyon lassan történt nem vettem észre, csak most már ez eleg baj mert senkit nem mondhatok a barátomnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!