Az osztálytársaim teljesen tönkre tesznek lelkileg. Mit tudnék tenni ellene? 15/l
Sajnos általánosban nem voltak túl jók a jegyeim (nem, nem azért mert lusta voltam,de erről most nem szeretnék mesélni, mert ez magánügy) és hiába sikerült kicsit javítanom, még ígysem tudtam túl jó átlagot összehozni, a felvételim sem lett annyira jó. Most kezdtem a középiskolát egy olyan suliban, ahol hát hogy is mondjam.. Olyanok járnak, akik tényleg nem tanultak, ráadásul a suli kb 98%-a fiú, az osztályomban pl egy lány sincs.
Az osztálytársaim pedig olyanokat mondanak, hogy mennyire szép vagyok, mennyire lefeküdnének velem,meg fb-n is írogatnak hogy küldjek magamról meztelen képeket. Ma reggel is mentem és az egyik srác random odajött és megcsókolt, én meg pofon vágtam, erre elkezdett velem ordibálni, hogy nem tudja mi a fszt képzelek magamról, de ilyet többet ne csinálják mert visszaadja. Meg egy másik srác mondta, hogy milyen jó melleim vannak, meg elkezdett össze-vissza fogdosni és mondta, hogy ha nem hagyom magam és őt is meg akarom ütni, akkor szól a tanároknak, hogy folyton megütöm és a többieket is maga mellé állítja.
Egyik fiúval kezdtem jóban lenni, vagyis azt hittem hogy tényleg kedvel és tegnap bejött hozzám tesi előtt, hogy beszéljen velem és mondtam hogy már csak a pólómat kell átvennem, addig menjen ki, de mondta hogy ne zavartassam magam, nem is néz rám, elkezdte nyomkodni a mobilját és ahogy láttam fel sem nézett onnan, de kiderült, hogy képeket csinált rólam és megmutatta szinte mindenkinek. Illetve a mellettem ülő srác óra közben kezdte el a lábam simogatni, utána kezdett a keze "oda" közeledni, én meg ráléptem a lábára, hogy fejezze be, aztán meg azt kezdte el nekem mondogatni hogy feküdjek már le vele stb. A ofőm tud róla és beszélt pár emberrel, de nem sokat segített. Szüleim pedig még nem tudják.
Szerintem egy emberként kevés vagyok ennyivel szemben.
Vannak közöttük cigányok is, de az a "vicc" hogy ők inkább csak szóban szoktak bántani. Akik így hozzám is értek, azok nem cigányok voltak.
Azt hittem azzal a sráccal jól kijöttünk, akiről meséltem és reméltem hogy majd kiáll mellettem, de rajta kívül senki sincs mellettem.
Efy másik kilencedikea évfolyamban meg két lány is van egy osztályban, de ők azt mondták, hogy velük nem csinálják ezt, viszont hallották, hogy volt olyan, hogy pár lánnyal pl a klotyöban szexeltek. Eddig is tudtam hogy ez nem egy túl jó suli, de hogy ennyire.. Nem erre számítottam.
*egy
*kilencedikes
"Egyik fiúval kezdtem jóban lenni, vagyis azt hittem hogy tényleg kedvel és tegnap bejött hozzám tesi előtt, hogy beszéljen velem és mondtam hogy már csak a pólómat kell átvennem, addig menjen ki,"
Tudod, miután egy rakat pasi letapiz téged, nyomul rád, egy kis kellemetlen érzésnek minimum ki kellett volna alakulnia benned a fiúk iránt.
Te úgy bedőltél ennek a srácnak szándékosan, hogy hihetetlen. Komolyan, egy srác konkrétan mondta hogy vetkőzz csak nyugodtan, te pedig már dobtad is le magadról a ruhát.
Tehát nézzük át újra..
Tapiznak téged ezerrel, azt akarják hogy feküdj le velük. Utána egy srác bemegy öltözőbe hozzád, te pedig mintha mit sem sejtenél, egyáltalán nem számítasz arra hogy ő is a testedet akarja, ledobod előtte a ruhád.
Tudod, ha nem akarod hogy ezt tegyék veled, akkor nem árt ha ellenállsz picit, nem játszod el a naiv kislányt.
" akkor szól a tanároknak, hogy folyton megütöm és a többieket is maga mellé állítja. "
Szóval akkor nem maradt más választásod, csak hogy átadd magad nekik, és mivel kényszerítettek téged erre ezért te csak egy áldozat vagy.
"Szerintem egy emberként kevés vagyok ennyivel szemben."
Hát igen, akkor át kell adnod magad nekik ezek szerint.
Konkrétan sugárzik az írásodból: "Szerintem nem tudok ez ellen mit tenni, át kell nekik adnom magam, nem én akartam. Én ezt nem élvezem, áh dehogy is, ők kényszerítettek."
"Szüleim pedig még nem tudják. "
Aki ezt nem élvezi, hanem kellemetlenül éri, az a minimum hogy megteszi azt hogy szól a szüleinek hogy másik suliba menjen vagy valami legalább. De ezek szerint téged ez nem zavart.
" olyanokat mondanak, hogy mennyire szép vagyok, mennyire lefeküdnének velem,meg fb-n is írogatnak hogy küldjek magamról meztelen képeket."
Jól esik hogy hízlalják az egód? :))
Adam 333 nevű válaszolónak:
Undorító vagy, hogy írhatsz ilyet egy 15 éves lánynak? Semmi empátia nincs benned. Ezért írtál ide, hogy te is mégegyet belerúgj? :(
Igen, lehet hogy naiv volt, mert megbízott valakiben akiről úgy gondolta hogy rendes. Nehogy már az áldozat legyen a hibás!!!
Ráadásul ez bűncselekmény is, hiszen ő még fiatalkorú, tehát fel is lehet jelenteni azt aki a képeket készítette.
Annyiban igazat adok Adam-nak, hogy gyakorlatilag kelleted magad nekik...Egy csók miatt simán pofonvágod az egyik srácot, de egy másiknak meg simán levetted a pólódat. Fuck Logic. Ha tényleg szar ez neked, akkor viselkedj is úgy, és ne kellesd magad, akkor biztos hogy sosem hagynak békén.
Első körben rögtön szólj a szüleidnek, és iratkozz át másik iskolába. A tökönrúgást nem javaslom, mert többen vannak, és erősebbek mint te, tehát ha nagyon berágnak rád akkor simán lefognak és vagy megvernek, vagy...khm.
Iratkozz át rögtön egy másik iskolába, csak ennyit tudok mondani. Meg egy rendőrségi feljelentést is kezdeményezhettek, a szexuális zaklatásod miatt.
De, pontosan. Szabadidőmben előszeretettel taperolok fiúkat...
Már nem azért, de én speciel akár bízok egy fiúban akár nem, biztos hogy nem fogok előtte levetkőzni. Már csak azért sem, mert nem ismerem 100%-osan. Akárki tud színészkedni és hazudni, az ilyen esetekben elég nyílvánvaló hogy mit is akar valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!