Szerintetek kihasznál?
Figyelt kérdés
Eléggé zárkózott vagyok, meg félénk. A tanár folyton engem kér meg,hogy szaladjak át a suliba neki a naplóért.Mi egy masik epuletbe vagyunk oran..Mindig engem kér meg. Szerintetek kihasznál, mert látja,hogy félénk vagyok? Egyetlen fiú vagyok amúgy az osztályba... És kicsit zavar ez...2017. szept. 15. 12:24
1/3 anonim válasza:
és nem lehet h szimplán NORMÁLIS vagy számára és MEGBÍZIK benned, hogy ilyen feladatra kér meg?
2/3 anonim válasza:
Mivel te vagy az egyetlen fiú az osztályban,ezért szerintem udvariasságból küld téged, hogy ne a lányokat ugráltassa.
3/3 anonim válasza:
Ezzel kihasznál? Miért? Talán letörik a kezed, ha át kell menned a naplóért? Vagy miért ekkora probléma ez neked? Az van, amit az első 2 válaszoló írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!