Ti akiket piszkálnak az iskolában stb az önsajnálat helyett nem próbáltok változtatni?
mármint szembe szállni velük, küzdeni, érvényesíteni magatokat, vissza dobni az oltás labdát. elérni hogy ne így legyen. esetleg ha semmi nem válik be átmenni másik intézménybe, legalább küzdöttetek.
és így önbizalmat szerezni.
szerintem oka van hogy az élet ezt a feladatot dobta elétek. bátorságot kell tanulni.
Hogy te mekkora egy nyomoronc vagy, 43%-os. Nekem úgy tűnik, hogy pont te mutogatsz másokra és te mentegetőzöl ezzel a fos dumával, amit ideokádtál a közösbe. Mit próbálsz elmaszatolni, talán hogy te piszkálsz másokat? Jól megmagyaráztad magadnak, hogy tulajdonképpen még jót is teszel nekik.
Jellemtelen, gyenge ember az összes hozzád hasonló.
De azért idemásolok neked egy szöveget is, amit ma privátban leveleztem olyan emberrel, aki látott a mondandómban értelmet.
Az üzenet témája: Re: Hello
Az üzenet szövege: Ez csak az én véleményem volt, nem kell, hogy mások elfogadják (hiszen többek között erről is szólt, aki értette) :)
Rengeteg embert láttam már lelki terrorban tartva, gyerekkoromban velem is előfordult. Én is voltam "korán érő vagyok és a többiek a hülyék" típus. Ahogy öregszik az ember, rájön, hogy ez szegényes hozzáállás. Ahogy írtam, magunk körül mindent csak és kizárólag mi alakítunk, másoknak semmi köze hozzá. Ha pl bántanak, azt a helyzetet is mi alakítottuk ki, hiszen hagytuk, hogy bántsanak, okot adtunk rá. Soha senkit nem piszkáltak még oktalanul (max ezt hisszük). A gyenge embereket bántják, mert rajtuk látni, hogy lehet őket bántani. Ezt pedig aki egy kretén, kihasználja. Lehetne erről napnyugtáig papolni, kimeríthetetlen téma.
Lényeg a lényeg: "A szemet mindig az úton kell tartani, nem a köveken" :)
9-es vagyok es vegre rendbe jott az eletem...Fogytan 3kg-t igy 165-cm-el vagyok 55kg (nem tudom hogy ez mennyire sok😔)
Az osztalyban nagyjabol mindnekivel jorafordult a kapcsolatom.Szoval tenyeleg csak valtoztatni kell magadban es nyitottnak es baratsagosnak kell lenni az emebrtarsaid irnt.Engem meg pont a nagy ,,barataim’’ cseszegtnek hogy en 55kg vagyok ok keg 52 meg 47....
De szegenyekeknek olyan elcs*szett arcuk van hogy a szanalom kerulget ha rajuk nezek szoval nekem jobb 😈
Sok sikert nektek remelem jobb lesz nektek is kitaratast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!