Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék ezen változtatni?

Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Mostanában teljesen el vagyok merülve az önsajnálatban. Egyszerre rengeteg dolog szakad a nyakamban (fősuli, munka, magánéleti problémák..) Tudom, hogy ez ezek az én koromban teljesen normális problémák, de nekem valahogy mégis nehezebben megy az elfogadásuk. Ahelyett, hogy arra törekednék, hogy megoldjam őket, sokszor inkább csak azon siránkozok, hogy miért kell a dolgoknak így lennie.. Hogyan tudnék könnyebben megbirkózni a problémákkal? 18/L

2012. szept. 28. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először is vonulj el, egy nyugodt helyre...1-2 napra...bárhová...és felejtsd el arra az időre a problémékat. Csak arra az időre ne foglalkozz velük. Szerintem kimerítettek ezek a dolgok téged. Lazíts egy kicsit. Töltődj fel energiával, relaxálj, pihenj, csinálj vidám dolgokat, nevess, sportolj, kapcsolódj ki, szórakozz. Aztán ha már kellően jól érzed magad elég erőd lesz, hogy szembenézz a problémákkal. Ne is nevezd őket problémáknak. Az csak ront a helyzeten. próbálj pozitív maradni. Képes vagy rá. :)

fontos, hogy akármilyen nehéz dolgokkal kell szembenézned, mindig szakíts időt magadra, arra, hogy ellazulj, hogy kikapcsold a "problémákat". Ha erős vagy, sokkal könnyebben fog menni minden. :)

2012. okt. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!