Én vagyok az az osztálytárs. Alapból csendes vagyok, de idén túlélő üzemmódba kapcsoltam, nem akarok kapcsolatot létesíteni már senkivel, rájuk sem nézek...
17/L
2017. szept. 5. 13:18
22/29 anonim válasza:
A 4. vagyok!
Az igen! Mennyi csendes ember...! Bezzeg az ilyen kérdéseket elkerülik a nagyszájúak! XD Úgy tűnik, még csak olvasni sem akarnak a csendesekről.
2017. szept. 5. 17:00
23/29 anonim válasza:
"Úgy tűnik, még csak olvasni sem akarnak a csendesekről."
Honnan tudod, ki olvas egy kérdést?
2017. szept. 5. 17:10
24/29 anonim válasza:
Érdekes hogy mindenkit lepontoztak. Csak mert "ő az az osztálytárs". De nem baj, ez a ti lelkiszegénységeteket igazolja.
2017. szept. 5. 19:08
25/29 anonim válasza:
Ez sajnos így van, a csöndesebb embereknek mindig is nehezebb volt a dolga. De hé, ezért kell nekünk össze fognunk és egymást felpontoznunk ;)!
F/18
2017. szept. 5. 20:04
26/29 anonim válasza:
Mi az Istenért kellett mindenkit lepontozni?
2017. szept. 7. 05:46
27/29 anonim válasza:
Tuti valami nagypofájú menőgyerek pontozott le mindenkit. Nem tudja felfogni, hogy hogy lehetnek olyan emberek akik nem pofáznak egész nap megállás nélkül. Ilyen ez.
Egyébként én se szólalok meg soha, jó látni, hogy ennyi hozzám hasonló ember van itt. :D
2017. szept. 8. 15:28
28/29 anonim válasza:
Miért kellett a válaszomat töröltetni? Komolyan beszart a csaj, és kiájult a padból. Ja, vagy az nem számít, mert csak azok számítanak, akik semmit nem akarnak tenni ezért? Én is csendes voltam, de a barátaimmal beszéltem, és mindig szerettem volna bátrabb lenni, nem csak vergődni a szarban, hogy akkor legyünk csoportosan nyomik. Mert az életben egyedül vagy, és igenis össze kell szedni magadat. Qrva nehéz, de muszáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!