Van olyan osztálytársad, aki sose beszél?
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 16:37
12/29 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.Üdv az antisocial social klubban.
14/29 anonim válasza:
Legalább mi antiszociálisak tartsunk össze
16/29 anonim válasza:
Jó tudni, hogy léteznek még más ilyen emberek is rajtam kívül. Titeket nem szoktak hülyének nézni, amiért nem fhossátok nonstop a szót?
17/29 anonim válasza:
De igen..-.- Van pl. egy csaj az osztályomban, aki épp az ellentétem, beképzelt, kihanemén típus, még a tanároknak is pofázik állandóan. Na és ez a lány folyton olyanokat szólogat be, hogy biztos autista vagyok, meg azt se tudom, hol vagyok, ilyesmik :D Persze amikor mondjuk dogát írunk és kiderül, én jóval inkább képbe vagyok, mint ő, mert felfogom ésszel, mit is veszünk egyáltalán, elkezd pampogni, hogy jajj persze, csak azért kaptam jobb jegyet, mert velem minden tanár kivételezik, őt meg az egész tanári kar utálja :D Meg ő kitalálta, hogy német tanár akar lenni, de amikor felad a tanár egy kb 30 szóból álló szószedetet, hogy egy hét múlvára tanuljuk meg, már fel van háborodva, hogy mert miért kéne neki ilyen szavakat tudni németül, hogy pl. buszmegálló???..És tavaly év végén biztatott a német tanárunk, hogy menjek nyelvvizsgázni, mert elég jó voltam németből, ez a csaj meg folyton a fülem hallatára beszélt ki, hogy jajj majd ő hogy fog örülni, ha megbukok, olyan nyomorék vagyok, hogy biztos nem is fogok tudni megszólalni a szóbelin. Hát végül elsőre meglett a nyelvvizsga, és pont neki, aki annyira német tanár akar lenni, még egy középfokúja sincs..:D Látni kellett volna az arcát, amikor megtudta, hogy sikerült XD Annyira szánalmas szerencsétlen.
18/29 anonim válasza:
Utolsó, hát ez durva -.- Hányadikasok vagytok?
20/29 anonim válasza:
De dedósok vagytok 13.-ban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!