Miert van ez? Valaki tud tanacsot adni? Nagyon megkoszonnem mert elegge kiborit ez az egesz
Tavaly nyáron sulit váltottam(még 2 tesommal együtt, de ez nem lényeg) és nem bírtam bejárni a suliba, egyik este összeestem, aztán a kórházban azt mondták hogy nem fizikai(?) bajom van. Aztán minden reggel mikor suliba kellett mennem elájultam, hánytam, ment a hasam, minden bajom volt.
Felkerestünk egy pszihiátert, ő nem sokat segitett, aztán magántanuló lettem(osszesen 4 napot voltam iskolában) de nem tudtam levizsgázni, aztán most megint közeledik az iskola, megint jönnek a tünetek, az évnyitó vége óta sirok, az elozo iskolamban rengetegszer piszkaltak, nem tudom ez hatassal lehet e erre is:/
Segitseget szeretnek kerni, mert teljesen tonkretesz ez az egesz, ja es meg annyi h a tesommal jarnek egy osztalyba
15/L
Ha biztosan nem fizikai bajod volt akkor valami lelki főleg ha piszkàltak is az osztàlytàrsaid.
Hasonlón àtmentem màr én is,a sok idegen ember társaságàtól gyakran rosszul lettem, szerintem valami ilyesmi lehet nálad is.
Ne félj, ha új helyen vagy új esélyeket is kapsz. A piszkàlàs meg leginkább irigység miatt szokott lenni, ugyanolyan ember vagy mint ők, ne érezd rosszul magad mèg ha hibáznàl se.
Jó ha van nàlad valami ami megnyugtat (pl zene,akàrmi), vagy ha érzed hogy màr nagyon sok akkor el is vonulhatsz akàr kicsit valahova megnyugodni. Ha meg ott lesz a testvéred is nagy gàz nem lehet, valakit legalàbb ismersz is.
Kitartàst! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!