Fiú iskolába hogy illeszkedjen be egy lány? 16/l
Figyelt kérdés
Az iskola amit jövőhéten kezdek meg több mint 200fiúval és 6 lánnyal van tele.
Ismerek már pár embert és az elmondásuk szerint azok a lányok akik odajárnak "nem igazán nevezhetőek lánynak"..A külsőjük és a fiús viselkedésük,beszédük alapján..
Én pedig majd odamegyek ,mint egy igazi lány..(nem panaszkodhatok a külsőmre ,de nem is ez a lényeg)
A kérdésem az lenne ,hogy ti ,hogyan kezelnétek a helyzetet? Ti nyitnátok és mennétek oda a többiekhez, vagy esetleg majd ők fognak odajönni hozzám és 1-2 héten belül már aztmondhatom ,hogy igen, beilleszkedtem. (sosem voltak gondjaim a barátkozással ,csak ennyi fiú még új lesz nekem..)
Fiúk ti is írjatok ,hogy hogyan fogadnátok ilyen helyzetbe egy új csajszit a suliba :) ♥
2017. aug. 29. 17:50
1/1 anonim válasza:
Fiú szemmel úgy látom, hogy simán be fog tudni illeszkedni egy lány az osztályba. Eleinte általában menni fognak az udvarlók, akik próbálkozni fognak nálad, azokat kell offolni és ha ez az udvarlós dolog lecsengett utána jönnek a normálisabb fajták, akikkel fogsz majd tudni barátkozni. Jó az ha te is próbálkozol nyitni feléjük és ha látják rajtad, hogy nyitott vagy, akkor sokkal könnyebben fogsz megbarátkozni a többiekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!