Baj, ha egy lány fiús? Ha igen, miért?
Mostanában eléggé fiúsan öltözködöm, erre felfigyeltek a tanáraim és az osztálytársaim.
Az osztálytársaim nagy része fiú, akik röviden páwák, a lányok meg ribizlik.
Ők egyre többet bántalmaznak testileg és lelkileg, (főleg lelkileg) ez miatt.
A tanáram csak a "Lány létedre hogy tudsz így kinézni?" mondatokat dobálják.
Egyszer azt is mondták, hogy az én koromban még nem tudom eldönteni, hogy hogyan akarok kinézni, ezért bízzam csak másokra. (7.-es vagyok.)
Itt elkezdték sorolni a lányos dolgokat:
Smink, műköröm, szoknya stb...
(Én ezek közül néhányat gusztustalannak tartok.)
Holott én már egészen alsós korom óta tudom, hogy a lányos dolgok nem jönnek be.
Szerintetek mit kéne tennem?
Próbáljak meg azonosulni a mai lányokkal és öltözködjek úgy?
Ha nem, akkor hogyan kerüljem el a testi, lelki bántalmazásokat?
Köszönöm mindenki válaszát!
Könnyű azt mondani, hogy maradj amilyen vagy miközben ilyen ge*iládák szivatnak.
De ha rosszul éreznéd magad úgy, akkor csak önmagad lelki megbéklyózása lenne.
Az embereknek vannak elvárásaik, elképzeléseik hogyan kell egy fiúnak és egy lánynak kinézni. Mindenki próbál az elvárásnak eleget tenni, mert nem akarnak cikizve lenni, és mivel ők eleget tesznek az elvárásnak, mástól is elvárják.
Ha az emberek elvárásainak, képzeletüknek nem teszel eleget, elhordanak mindennek. De amennyi ember, annyi féle elvárás.
Valakik azt mondják neked, sminkeld magad, az lányos dolog. Rengeteg fiú pedig undorodik a sminkes lányoktól (pl. én), és lehet ezért nem fogsz egy normális fiút találni, mert kisminkelted magad, de veled mégis azt hitették el, hogy a smink jó.
Tehát elvárásokat találnak ki, amivel teljesen összezavarnak és tönkretesznek téged.
Tehát, egyáltalán nem baj, akárhogy öltözködsz. Te te vagy, úgy öltözködsz ahogy akarsz, a valóságban másnak ehhez semmi köze. Miért kéne úgy kinézned, ahogy ők akarják? Miért foglalkoznak a te életeddel? Mert nekik nincs.
"A tanáram csak a "Lány létedre hogy tudsz így kinézni?"
A tanárodtól vissza kérdezhetted volna, hogy lett diplomája, ha ekkora retardált.
"Szerintetek mit kéne tennem?"
Öltözz úgy, ahogy jól esik, ahogy te szereted magad.
"Próbáljak meg azonosulni a mai lányokkal és öltözködjek úgy?"
Szeretnél beletartozni egy réteg agymosott, gyökér emberek közé? Ezek a tömeglányok egész nap azért aggódnak, hogy hogyan néznek ki, hogy ne legyen ciki, és hogy mások hogyan néznek ki akiket tudnak fikázni.
Nincs életük.
"Ha nem, akkor hogyan kerüljem el a testi, lelki bántalmazásokat?"
Legyen önbizalmad. Ennyi elég. Ha magabiztosan állsz ki hogy te ilyen vagy, nem érdekel mit gondolnak rólad, akkor esélyesebb hogy leállnak. De fogyatékosok mindenhol vannak, mindig lesz aki bántani fog, akármilyen vagy, akármit csinálsz.
A testi bántalmazásokért szólhatnál a gyökér tanáraidnak, vagy szüleidnek.
Attól hogy fiúsan öltözködsz, nincs veled semmi baj, és nem is lesz. Ha valaki azt mondja ez baj, az egy retardált. Úgy öltözködsz, ahogy akarsz, csak a rögeszmés, beteg állatok próbálják ráderőltetni az elvárásaikat, aminek ha engedelmeskedsz, tönkretesz.
Ha szeretnél erről beszélgetni írj.
Nem baj ha fiús vagy. Öltözz úgy ahogy akarsz, legyél az ami akarsz.
Szoknyát egyébként sem szoktak sokan hordani (?), smink, műköröm egyébként is felesleges egy 13-14 éves lánynak szerintem.
A lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben, ne változz meg csak azért, mert mások akarják. :)
Minden esetre akkor átvészelem még velük ezt a két évet és maradok önmagam.
Még egyszer köszönöm mindenki válaszát, sokat segített!
maradj önmagad,öltözz úgy,ahogy neked kényelmes.
Eltelik 1-2 év,elkezdesz nőiesedni,lehet megváltozik a gondolkodásod,stílusod,máshogy fogsz öltözködni....a sok kis gyökér meg folyatja majd a nyálát utánad.... :D
28 vagyok és "fiús".
Jó, zömmel szoknyát hordok, meg ruhát (stílusra, fazonra ilyesmit):
Smink meg max szemhéjfesték mondjuk ha alkalom van. Körmöt szoktam még festeni, ha épp kedvem van, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!