Nagyon fiús és furcsa vagyok?
Ne félj attól, ha fiús vagy. Ezzel semmi gond. Attól még nem leszel fiú :D Ez nem azt jelenti, hogy férfias vagy. Attól még lehetsz nőies is, hogy fiús vagy. Sok félék vagyunk. Ne akarj megfelelni külső címkéknek. Egyszerűen bontsd ki, hagyd megnőni, kinyílni azt a magot, ami te vagy. Lesz, ami lesz belőle :) Nekem sok időbe telt mire rájöttem, hogy hiába jó másoknak valami, ha nekem nem jó, akkor hiába csinálom én is velük, attól még nem lesz az. Semmi értelme.
Nekem amúgy férfiként tetszenek a "fiús" nők, bár béna ez a címke mondom, mert ettől még nőiesnek látom őket.
Szóval a lényeg, hogy attól hogy szeretsz dolgokat, amit nem tipikusan nők szoktak szeretni, attól ne bizonytalanodj el, hogy te még nő vagy :D
Eleve a mainstream is egy béna férfi, meg nő képet mutat. Pl pasiból ezt a isszuk a sört és nézzük a tv-ben a focit izét. na én nem ilyen vagyok. ettől még férfi vagyok. akármilyen vagyok férfi vagyok. a férfi olyan, mint én :D és a nő olyan, mint te :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!