Nagyon fiús és furcsa vagyok?
Igen fiús vagy. Magzatkor első kétharmadában a tesztoszteron szint határozza meg az agy alapfelépítését. Így lehetnek lányos fiúk és fiús lányok is. Ez a hormon szint egy megfázásra vagy reá adott gyogyszertől is változhat. Minnél fiúsabb az agyad annál jobban nő a testi alapú hajlam a homoszexualitásra.
Tesztekkel is ki lehet próbálni ,hogy az agyad milyen felépítésű.
Működik, ismeretségi körömben többen megcsináltuk a tesztet és öszhangban volt képességeinkel.
PencroftTivald
Ebben mi a lányos ember?
Kérdező, sok ilyen lány van, mint te, van ez a típus, külföldön Dunát lehet rekeszteni ezzel, tumblr is tele van ilyen lányokkal, csak itthon és a környező országokban újdonság, hogy a nők is emberi lények és érdeklik őket dolgok.
Barátnőm is ilyen, elég sokat szekálták emiatt.
Én fiú vagyok, sokban hasonlítunk, annyi különbséggel hogy élsportoló vagyok. De hidd el, sok srác ölne ilyen lányért. Például talán én is, akik megégettük magunkat már egy két cicababával :)
De amúgy a kor is számít, ha pl. 12 éves vagy, ezek még normálisak, bár szerintem most kb. 17 lehetsz. Ne izgulj, lesz társad :)
Bár a külsődről nem tudok sokat monsani, ha nem vagy valami uralkodómániás (amit kétlek) akkor lefogadom hogy hamar foglalt leszel.
17/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!