11/25 anonim válasza:
12.-es leszek, és szerintem megint visszaesek a depresszióba. :(
10.-ben annyira rosszul voltam lelkileg a suliban, hogy az egészségem is ráment.
De eldöntöttem, idén jobb lesz, ha senkihez sem szólok hozzá. :)
12/25 anonim válasza:
Kilencedikes leszek és vàrom is meg nem is. Azért nem, mert hát a sulit nem sokan várják, meg kicsit félek. Azért várom, mert akkor lesz rendszer az életemben, minden visszaáll a rendes kerékvágásba.
13/25 anonim válasza:
Igazság szerint már várom,hiányzik a sulis hangulat stb.de ez csak az első hetekben van így 😂😂😂 utána már nem leszek túl lelkes,sőt...:D 8.-ba megyek. :D
14/25 anonim válasza:
Nagyon nem,és akkor még finoman fogalmazok.
TizenegyeDICK osztályt kezdem.
15/25 anonim válasza:
Várom nagyon, elsőéves leszek egyetemen.
16/25 anonim válasza:
11-es, ismerős az érzés, bár nekem tavaly, 11.-ben volt a legrosszabb.
Most már szerencsére jobb a helyzet (osztályt váltottam), de az oktatási rendszer gondoskodik arról, hogy azért még most se várjam a sulit. :D
17/25 SirMoook válasza:
Rohadtul nem, idén érettségi:D
18/L
18/25 anonim válasza:
Várom 11.-lesz utso év jeee aztán kedődil a nagy betűs ÉLET ...
17F
19/25 anonim válasza:
Nem, utálom az osztályom
10-es leszek
20/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem várom. 12.-es leszek, szóval idén érettségi, ezazz :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!