1/25 anonim válasza:
Nagyon nem, és elsős egyetemen. ><
2/25 anonim válasza:
Nagyon nem várom, inkább nem is gondolok rá 😑. Még 1 füzetet se vettünk xd
10.-be megyek amúgy. Tavaly vártam, mivel új suli stb.. Hát idén nem.
16/L
3/25 anonim válasza:
Nem. 12.
Az egyetemet várom már, de addig még van egy év.
18/f
5/25 anonim válasza:
Hála a jó égnek, idén én már a munkát kezdem, nem a sulit:D Most mennék főiskolára, amúgy.
6/25 anonim válasza:
Én 13.-os (technikus) leszek és igen is meg nem is, várom azért, mert ezentúl olyan dolgokat tanulhatok, amik érdekelnek, nem lesz többé heti 5 tesi órám az idegbeteg, szenilis tesitanárunkkal, valamint nincs több irodalom és töri se :D Meg szakmai németem is lesz, amire kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, meg hogy ki fogja tanítani. És amiatt nem leginkább, mert tudom, kikkel kerülök egy osztályba..És hát nem épp az évfolyam krémjével sajnos. Plusz gyűlölök korán kelni.
7/25 anonim válasza:
Kilencedikes, elsős középiskolás, emellett kollégista. Néha várom, néha nem, de egy kis félelemmel vegyült kiváncsiság is van benne.
8/25 anonim válasza:
Nyolcadikos leszek és igen-nem.
9/25 anonim válasza:
Harmadéves egyetemista leszek és nagyon várom. Nyáron végig melóznom kell egyetem alatt viszont kapok ösztöndíjad meg csak péntek-szombat dolgozok. Ezerszer inkább tanulok, mint hogy folyamatosan heti 40 órában gürcöljek. De alapból is szeretek tanulni, szóval nem bánom, hogy vége a nyári szünetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!