Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csak én kötődök ennyire...

Csak én kötődök ennyire dolgokhoz?

Figyelt kérdés

Most megyek 9.be szinte vége a nyárnak és még mindig nem hittem el hogy elballagtunk.Nem.tudom felfogni hogy nem tartozom többé a régi iskolámhoz.Nagyon jó környezetben volt a suli,a közösség leírhatatlanul imádnivaló.Nem voltunk tele nagyvárosi beképzelt emberekkel, falusiak voltak meg kisvárosiak.Én a családomként tekintek rájuk mert szó szerint MINDENEN keresztül mentünk és nem tudnek 1 napot mondani mikor szomoru voltam vagy bantottak.Nagyon szeretek mindenkit,rettento sok hulyeseget csinaltunk kozosen,mint egy nagy evfolyam.Senki nem pialt cigizett (max 2 ember) viszont az uj sulim tele van ilyenekkel.

Imadtam midnenkit,mindenkivel joba voltam.Szerintem nagyon szerencsesnek mondhatom magam hogy ilyen emberek kozott voltam,sirni tudnek ha ragondolok minden mas lesz.

Vajon elfelejtem egy 8 even at tarto "csalad" hianyat?Lehet igy nem nagyon erzitek at de tenyleg nem talalok ra szavakat mennyire hianyoznak

2017. aug. 24. 01:12
 1/3 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Jó, ha az ember így fogja ki, de sokaknak nincs ilyen szerencséjük osztálytársak terén....
2017. aug. 24. 02:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj en is most megyek 9.be es az en volt osztalyom is nagyon nagyon szuper volt, de ennek vege! A ballagason ugy kezelik ezt az egeszet hogy "soha tobbe nem fogtok talalkozni" es "vege mindennek" pedig ez nem igy van. Attol meg ugyan ugy tarthatod veluk a kapcsolatot csupan reggel a suliban nem veluk fogsz talalkozni hanem az uj osztalytarsaiddal. Lepj tul rajta! Azzal hogy elballagtatok semminek sincs vege. Adj eselyt az uj baratoknak is!!! :)
2017. aug. 24. 02:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerencséd volt, hogy ilyen jó emlékeid vannak az általánossal kapcsolatban, mert sokakat bántanak, piszkálnak, kiközösítenek. Nagyon jó lehetett!

Én 6 osztályos gimibe mentem el, tehát 6. osztály végén ugye nem ballagtunk, de az évzárón, az utolsó napomon nagyon igyekeznem kellett, hogy ne bőgjem el magam, főleg amikor az ofő kiállított minket, akik elmennek az osztály elé. A ballagást biztos végigbőgtem volna...

Szerettem az osztályom, bár annyira nem volt jó, mint neked, de voltak barátnőim, nem közösítettek ki, mindenki rendes volt velem, csak az oktatás volt rossz. Nyáron volt olyan hogy meghallgattam egy szomorú zenét és sírtam, mert a régi iskolámra, osztályomra gondoltam. Volt egy kedvenc tanárom, nagyon aranyos volt és szépeket mondott nekem, ő nagyon hiányzott és a mai napig hiányzik.

Amikor megtudtam, hogy felvettek az új iskolába, azon agyaltam, hogyan mondjam el majd ezt a barátnőmnek meg az osztálytársaimnak.

Akkor, azon a nyáron nagyon hiányoztak, sírtam is, nem akartam elhinni, hogy vége, de utána minden jobb lett. Megszoktam az új sulit, az új tanárokat és az új osztályt. Ugyan itt nem foglalkoznak velem annyir az osztálytársaim, sokszor levegőnek néznek, de nem csúfolnak. A tanárok többsege jobb, mint ott volt.

Az eleje, most nehezebb lesz, de ha kell, sírd ki magad, aztán bízz abban, hogy jó lesz a gimi is.

Én is most leszek kilencedikes, a volt osztálytársaim is elballagtak és el sem hiszem, hogy az egésznek vége. Légy kitartó és sok sikert!

2017. aug. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!