Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnám ezt leszarni?

Hogyan tudnám ezt leszarni?

Figyelt kérdés
Utolsó éves leszek jövőre gimiben. Elég sokat basztatnak szóban (homár, homokos, bu*i). Külsőmbe is belekötnek, mert fiú létemre közepesen hosszú hajam van, meg vékony vagyok. Nincs sok önbizalmam, meg nem is akarom elküldeni őket a jó ku*va anyjukba, mert az nem tehet róla hogy ilyen fogyatékos proli gyereke született. Hogyan tudnám ezeket figyelmen kívül hagyni? Egyszerűen idegesít (nem szóltam eddig egyszer sem vissza, de belül nagyon zavart.)

2017. aug. 22. 13:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Akik beszólogatnak, azok nem gimisek, hanem a suliba járó autószerelők meg hegesztők.. nem akarom lenézni ezeknek a szakoknak a tanulóit de na..
2017. aug. 22. 13:40
 2/5 anonim válasza:
Hát simán Szard le, tekincs rájuk úgy mint rajongókra :)
2017. aug. 22. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szemetek veled az iskolában. Szokták tanácsolni, hogy ignoráld őket, ne végy róluk tudomást, de ez nem mindig jön be. Ha utolsó éves leszel jövőre, bírd ki azt az évet, s vigasztaljon, hogy utána soha többet nem látod őket. Nem ajánlom, hogy visszaszólj nekik, esetleg ne adj' Isten verekedésbe kerülj velük, mert csak jobban fogják folytatni. Ne vedd magadra, hogy ilyen hülyeségeket mondanak neked, te tudod magadról, hogy nem vagy az (ha meg igen, nem dől össze a világ, ki nem szarja le, a lányok meg különösen rajonganak a melegekért xd), koncentrálj a jövődre! De ezeken kívül még szoktak valamivel verbálisan bántalmazni? (Ha szóban ilyeneket mondanak neked, az úgymond szóbeli bántalmazásnak minősül).
2017. aug. 22. 16:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg. Van egy lány barátom, aki nálam egyel lentebb van (jövőre lesz 11. osztályos). Őt szokták velem piszkálni, hogy én vagyok a barátja, meg mikor jövünk össze..
2017. aug. 22. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Autószerelő? Milyen iskola ez?
2017. aug. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!