Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megoldás az az iskolai bántásr...

Megoldás az az iskolai bántásra, ha a szülő bemegy intézkedni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 11:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
Igen, rossz volt nekem a suliban =D de az hála Istennek annak már vége. Hívtak oszt találkozóra, de még a közelébe se megyek a helynek ahol tartják. Az orvosi könyvem kb 90 teli lapból áll xD És az csak rontott a helyzeten, mikor hivatalosan avatkoztak bele. Mikor beszélt a nagyapám, vagy apám az illetékes rosszakaratú gyerekkel, azért vertek meg, mert apuci kicsi fia voltam, ha az oszt főnököm beszélt velük, az osztály "hülyéje" lettem, mikor az igazgató helyetteshez fordultunk, azért kaptam. Csak az segített, mikor változtattam a külsőmön, hogy ne piszkáljanak.
2017. aug. 16. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!