Lehet ki fognak csapni a suliból, ha a vezetőség fülébe jut hogy meleg vagyok. Mit tegyek?
Ha kicsapnak, mert meleg vagyok, akkor anyumék is megtudják hogy meleg vagyok, s akkor ők meg kiközösítenek és azt nem élném túl.
Akkor az egész életemnek annyi...
Mit tegyek mit javasoltok?
Miért trollkodsz?
Inkább olvass, ha ennyire unatkozol!
Majd pont azzal fog foglalkozni az iskola vezetősége, hogy Pistike meleg a 9/C osztályban, rúgjuk ki. Nagyon életszerű.
Egyrészt, a tanároknak a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy a Pistike nemi identitásával foglalkozzanak (főleg az igazgatónak), másrészt manapság minden iskola még egy-egy plusz gyereklétszámnak is örül (hiszen egyre kevesebb a gyerek, és a létszám alapján kapják a támogatást), szóval ahhoz nagyon durva indoknak kell lenni, hogy egy gyereket kirúgjanak. A legrosszabb esetben is ma már inkább magántanulóvá minősítenek, de ahhoz nagyon rossz dolgokat kell tenni. A kirúgás nagyon ritka.
De azzal, hogy búza vagy, senki nem fog foglalkozni, ne trollkodj. De még ha igaz is, amit írsz, nem értem, minek reklámozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!