Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Hogy is kezdjem..12 és fél éves leányzó vagyok, idén fogok hetedikbe menni. Az utóbbi egy évben teljesen megváltoztam, egy vidám, optimista kislányból egy társaságkerülő lettem. Hogy miért? Körülbelül egy évvel ezelőtt, hatodik osztály elején egy új fiú jött az iskolánkba, méghozzá évfolyamtársam lett. Barátságban volt az "exemmel", akivel negyediktől ötödikig "jártunk" (mai napig emlékszem, milyen aranyosak voltunk). És azóta, egész évben folyamatosan beszólogatott nekem a szünetekben, pedig alig ismert. Szóltam osztályfőnökömnek, de sajnos nem tett semmit, nem hagyta abba (írok monogramot, hogy ne legyen szóismétlés) O.B. És ez addig fajult, addig rombolta az önbizalmamat a "beszólásaival", hogy már konkrétan teljesen társaságkerülő lettem. Most júliusban, 5 napos angol tábor volt az iskolánkban, abból ott csak 2 napot voltam, mert 2. nap, amikor délután sétáltam haza a barátaimmal, akkor egyszer csak megjelent biciklivel a barátaival, a barátai között ott volt az "exem" is. Megszólított, és aljas szavakkal elkezdett engem ócsárolni, szidni, az "exemmel" és a barátaival együtt. Én pedig ott helyben elkezdtem bőgni, majd hazáig futottam, sírva.

Mit tegyek? szerintem 7.-ben is ezt fogja művelni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. aug. 5. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szüleidnek nem tudsz szólni? :) Hogy apuka elbeszélgessen a gyerek családjával?

Esetleg szólj vissza valamit, amivel eltiprod a gyereket, undorító amit csinál, megérdemli, hogy visszakapja.

Vagy csak nem veszed fel amit mond, és ahelyett, hogy idegeskedsz bemutatsz és tovább sétálsz. ^^

2017. aug. 5. 15:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóltam a szüleimnek, ők azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele. Viszont én olyan vagyok, hogy az ilyenekkel nem tudok nem foglalkozni. :(
2017. aug. 5. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor mondd ezt el nekik, mondd, hogy nem normális, hogy sírva kell hazamenned, és melletted kell állniuk. Szomorú, hogy emlékeztetni kell a szülőket a kötelességeikre...
2017. aug. 5. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!