Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez bunkóság volt?

Ez bunkóság volt?

Figyelt kérdés
A némettanárunkkal (aki egyébként szintén nő, ha ez számít valamit) mondhatni jóban voltam, sokat biztatott, meg szinte mindig engem dicsért meg a német órákon is, mert nekem lettek a legjobbak a dolgozataim, stb. És most nyáron elmentem nyelvvizsgázni és szerencsére elsőre sikerült is és írtam neki egy e-mailt, hogy meglett és visszaírt, hogy nagyon örül neki, bízott bennem, hogy sikerülni fog, meg ilyesmi. De így utólag félek, kicsit pofátlanság volt így ráírnom..Mármint nyár közepe van és az egyik tanítványa ilyenekkel zaklatja..Szerintetek nem nézhetett bunkónak? Vagy ti a helyében inkább örülnétek neki, ha értesítene erről az egyik diák, akit tanítottatok? 19/L
2017. aug. 2. 01:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem vagy vicces, te paraszt.
2017. aug. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!