Ez bunkóság volt?
Figyelt kérdés
A némettanárunkkal (aki egyébként szintén nő, ha ez számít valamit) mondhatni jóban voltam, sokat biztatott, meg szinte mindig engem dicsért meg a német órákon is, mert nekem lettek a legjobbak a dolgozataim, stb. És most nyáron elmentem nyelvvizsgázni és szerencsére elsőre sikerült is és írtam neki egy e-mailt, hogy meglett és visszaírt, hogy nagyon örül neki, bízott bennem, hogy sikerülni fog, meg ilyesmi. De így utólag félek, kicsit pofátlanság volt így ráírnom..Mármint nyár közepe van és az egyik tanítványa ilyenekkel zaklatja..Szerintetek nem nézhetett bunkónak? Vagy ti a helyében inkább örülnétek neki, ha értesítene erről az egyik diák, akit tanítottatok? 19/L2017. aug. 2. 01:19
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem volt bunkosag, en örülnek neki.
2/11 Psycho válasza:
Dehogy volt :)
Közelítsd meg kicsit máshogy! Képzeld magad az ő helyébe. Te hogyan fogadtad volna? Foglalkozott veled, látta benned a lehetőséget, ő tanított, a tudásod + a nyelvvizsgád valahol az ő munkájának gyümölcse is egyben, ami most be is érett. Ez így nemcsak, hogy egy szép gesztus volt, de biztos vagyok benne, hogy büszke is egyben.
Én azt mondom, nagyon jól tetted, nem szoktam tippmixelni, de komoly pénzt mernék rá rakni, hogy örült és jólesett neki :)
3/11 anonim válasza:
Szerintem valóban örül neki!
Egy tanárnak mindig öröm, ha a diákja ilyen eredményeket ér el. Hiszen ez részben az ő érdeme is.
4/11 anonim válasza:
Szerintem örült is, biztos nem zargattad egy kis emaillel! Nincs annál jobb érzése egy hivatásos tanárnak, amikor tanítványa miatta sikereket ér el.
5/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy 19 évesen nyáron voltam nyelvvizsgázni, csak olaszból. 14 fős csoportunk volt órán, ebből mindannyian jártuk olasz fakultációra is, nem kellett különórát fizetnünk, a tanárnő felkészített minket a suliban a nyelvvizsgára, ami egy szuper dolog volt. Ő kifejezetten kérte, hogy mindegy, ki mikor megy vizsgázni, dobjon majd rá egy emailt akár egy év múlva is, mert szeretné tudni, hogy sikerültek. Én emlékszem, hogy este 11-kor írtam, hogy meglett, kb 5 perc múlva válaszolt, hogy szívből gratulál és büszke rám, köszöni a munkám :) Nagyon jól esett, és szerintem nem is ugyanennyire volt jó érzés, hiszen ő tanított meg mindenre. Persze, nyilván azért tanít úgy, ahogy tanít, mert az általa használt módszereket ítéli a legjobbnak, de azért nem árt a tanároknak egy objektív visszaigazolás, hogy igen, jól csináltad ;)
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt bunkóság, sőt! Ha egy tanár normális, kifejezetten örül is neki, mert ez legalább egy visszajelzés, hogy volt értelme erre a pályára mennie.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. aug. 2. 16:09
9/11 apababa válasza:
A tanárnak ez olyan, mint színésznek a taps.
10/11 anonim válasza:
A faxt kellet rám írnod szerinted érdekel a ku#va nyelvvizsgád a nyár közepén ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!