Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez igaz? Vagy csak abban az...

Ez igaz? Vagy csak abban az iskolában volt ez?

Figyelt kérdés
Mesélte haverom,hogy a 80as 90es években a tanárok lexarták ha bántják az iskolatársak a másikat,nem kaptak érte semmit.
2017. júl. 28. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Iskolafüggő lehetett, apáméban a tanárok verték el azokat, akik másokat bántottak. :D
2017. júl. 28. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Hm... én 2000/2001-ben (?) kezdtem el az általános sulit és nem voltam túl közkedvelt (szakadt ruhák, beszédhiba, tüskés modor, de egyébként tök jó tanuló voltam).

Megtéphették a tanár előtt a hajam, kiközösítettek az osztály játékaiból a "menők" (akiknek a szülei támogatták a sulit) és a tanárok is röhögtek, mikor 2 pad között sétáltam át, akkor az egyiket hirtelen nekem lökte az egyik srác, ezzel nekiestem a másiknak, felszakadt pl az ajkam is. Tanárok? Vagy röhögtek vagy szendén elfordultak.

A külön poén: ez egy új rendszerű osztály volt, ahol fontosnak tartották a szeretetet, játékosságot és az elfogadást kihangsúlyozni :) (Montessori)

A tanár is fojtogatta már a nyakamat, ő is tépett bele a hajamba ordítva (tetves voltam és nem volt pénz tetűirtóra, de a szüleim nem tudtak senkire bízni, szóval suliba mentem így is). A tanár biztatta a diákokat, hogy kerüljenek el, ha jót akarnak maguknak, semmire se fogom vinni (stb), szóval a kiközösítés még a tanár érdeme is volt részben...

2017. júl. 28. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

'86-ban kezdtem az általános iskolát.

Akkoriban nem bántották egymást az iskolatársak. Csak nagyon kis balhék voltak. Ha esetleg komolyabbra fordult volna, akkor leállítottuk volna őket.

Nálunk is inkább a tanárok verték a diákokat :D A diákok meg összetartottak. Inkább közösen utáltuk a tanárokat, és nem egymást szívattuk.

2017. júl. 28. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen meg most is van, van olyan suli is ahol a tanarokat is rendszeresen bantjak es alazzak.
2017. júl. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!