Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megérné kimennem Hollandiába...

Megérné kimennem Hollandiába cserediáknak ha?

Figyelt kérdés
Ha félek hogy a nyelvvel nagyon nem boldogulnék mert eleve nehezen tanulom a nyelveket?
2017. júl. 24. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem megeri. En nemetbol tok rossz vagyok kb alapfok es kozepfok kozott es gondolkoztam sokat egy mondaton amikor beszeltem masokkal de tudtam beszelni es beleszoktam. Egyre konnyebben ment mar minden.
2017. júl. 24. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Angolt és németet a legtöbben megértik, de akárhova eltudsz menni ha a nyelvetn nem ismered... Max sokat kell használnod a google fordítót és mutogatnod.
2017. júl. 30. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen csereprogramok pont azert vannak, hogy fejlesszek a nyelvtudast is. Hollandiaban egy egyszerubb angol vagy nemet kozeppel siman boldogulsz, a hollandra sok szukseged nem lesz.
2017. aug. 2. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!