Hollandiába milyen végzettség kell ahhoz, hogy valaki innen ki tudjon oda menni, akár véglegesen?
Szerintem a nyelvtudás a fontos, holland + angol.
Ha válaszhatnék, hogy tetszőleged diplomám vagy ez a nyelvtudásom legyen meg, a nyelvtudást választanám. Dolgozol mondjuk Amszterdamban biciklikölcsönzőben, aztán majd kiokosodsz, és szerzel meló mellett megfelelő végzettséget.
És tolmácsként,avgy hasonlóként mennyire lehet elhelyezkedni?
Németből van középfokom,most angolból akarom megszerezni ebben az évben.Tanulok franciául,és ha megvan az angol,erre és a hollandra akarok rámenni.De igazából mindegyiket csak középfokon akarnám.(Most 17 éves vagyok)
Középfokkal nem leszel tolmács.
Respect Neked, amiért 17 évesen ennyi nyelvet tudsz! Nekem 1 db középfokúm volt. De, és itt jön a de, sok nyelvet közepesen beszélni nem vezet szerintem sikerhez, túlterhelődsz nyelvileg, és kulturálisan nem fogsz tudni középszintű nyelvtudással beilleszkedni.
Pláne egy tolmácsnak felsőfok feletti szinten kell legalább 2, de inkább 3 nyelvet beszélnie.
Voltál már Hollandiában? Mert az se jó, ha mondjuk 8 évig hollandul tanulsz, kimész, és 3 hónap alatt kiderül, hogy nem tetszik. Ha tudsz angolul, juss ki valahogy 1-2 hónapra, mosogatni, vagy bármilyen szemét munkát csinálni, önkénteskeni, nem számít mit, csak hogy lásd, mire vállalkozol.
Rendben,köszönöm :)
Igazából jogra fogok jelentkezni itt,ha nem találok ki jobbat,de az többségében eléggé ˝röghöz kötött˝ egy pálya.
Beszélsz németül vagy angolul? Szeretnél külföldi tapasztalatot szerezni? Dolgozz Németországban vagy Hollandiában!
30 258 88 10, 30 920 22 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!