Milyen volt a középsulis első napod?
Elég stresszes. Utálom a szoknyát, ünneplő miatt teljesen kész voltam reggel.
Ráadásul általában kocsival megyek suliba, aznap busszal kellett mennem.
És hát hogy is mondjam nem voltam valami önálló akkor még, most is fejlődök még :)
Féltem, hogy nem szállok le jó helyen, stb.
Mindenki meg volt szeppenve, gyakorlatilag álltunk, néztük egymást, mert nem nagyon tudtunk mit mondani.
Ofő jófejnek tűnt, kedves volt ő is, és ő is izgult, mert mi vagyunk az első osztálya.
Ja amúgy nem ismertem ott senkit, egyedül mentem oda. Kicsit ijesztő volt, de sokkal rosszabb is lehetett volna.
Gólyatáborról szeretnék most mondani egy-két dolgot.
Kisregényt fogok írni, és nem szeretnék ráijeszteni senkire a negatív kisugárzásommal, aki bizonytalan, az ne olvassa el.
Úgy kezdtem, hogy otthon hagytam egy papírt, miszerint nincs semmi halálos leprám, meg kórós bőrelváltozásom, ezért anyának vissza kellett érte mennie. Hát jól be voltam szarva, az biztos.
3 napos volt az egész.
A szállás teljesen oké volt, leszámítva 1-2 dolgot.
Például azt, hogy a földön kellett aludnom, egy matracon, mondjuk legalább kényelmetlen nem volt.
Sokan vagyunk az osztályban, mindenki eljött, és tele voltak a szobák, alig fértünk el.
Éjszaka a szemembe világított az udvaron lévő reflektor fénye, jól aludtam, mondhatom. :P
Már itt elegem lett az egészből, bár addig sem volt sok kedvem hozzá.
Aztán a következő dolog csak este derült ki, a fürdőben lévő zuhanyzók nem voltak függönnyel elválasztva, tehát aki nem volt szégyenlős, ott többen egyszerre mentek, de a lányok 85%a egyedül foglalt két zuhanyzót, így valaki hajnali fél egykor még várt a zuhanyra, akkora volt a sor.
Nem volt egy fogas, vagy egy szék, amire lerakhattad a cuccaid, nekem konkrétan vizes lett a fél gatyám, mert a korábban többiek által kifröcskölt vízbe kellett ledobnom.
Térerő nem volt, pedig majd szétvetett az ideg egy-két dolog miatt.
Na most vissza a programokra. Tipikus ismerkedős programok, játékok. Meg mondom őszintén, nem csípem az ilyet.
Sokkal jobban elbeszélgettünk volna, ha hagytak volna kibontakozni minket. (saját vélemény, mint ahogy a többi is)
Ja és ami a leggázabb szerintem ezek közül: mindig, amikor csak jónak látták, megfújtak egy kürtöt, ami sorakozót jelzett. Ilyenkor mindenki fejvesztve rohant, mert az egész pontra ment, hogy melyik osztály áll be előbb.
Egy-egy végtelenül érdekfeszítő program között jó, ha negyed óra szünet volt, tehát 6 wc-n kellett kb 100 lánynak osztoznia, negyed órán belül, mert ha egy szünetben nem mész el, akkor a következőig nem biztos, hogy kibírod. /3 óra volt kb egy program, volt hosszabb is/
Ja meg ha egy kicsit enni vagy inni is akartál volna, azt is bele kellett kalkulálnod.
Ja és nekem elszakadt a cipőm, mert a nagy sietségben hülyén vettem fel :D
Első este volt egy több órás program, wc-re nem engedtek ki alatta.
Nem mehettél aludni amikor akartál.
Tudom, hogy ez egy ismerkedős program lenne alapból, és hogy nem aludni megyek oda.
De nagyon sok mindent sűrítettek bele 3 (inkább 2,5) napba. Rohanás volt az egész.
Térerő nem volt, vagy ezt írtam már? :D
A véleményemre jócskán rátette bélyegét ez a negatív tapasztalat, és biztos van, aki azt mondja, hogy csak hisztis vagyok, igaza van. De van, amiben meg nekem van igazam.
Ja és ha látja ezt valaki, akinek köze van a sulihoz, csak annyit szeretnék mondani, hogy én tényleg szeretem a sulit. De ezen, amiket írtam, változtathatnának valahogy.
Pl egy zuhanyfüggöny nem horribilis költség.
-Sztori vége-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!