Milyen volt a középsulis első napod?
Gólyatábor jó volt, az tényleg buli volt, pedig csak egy napos volt és a suliban tartották. Tényleg el kell menni oda, nem érdemes kihagyni.
Első tanítási napon minden furcsa volt, de még az első hetekben is. Már maga a megváltozott útvonalon utazás is, az új emberek... De az sem volt rossz élménym
Nem gáz, ha nincs, igazából az a lényege, hogy legalább nagyjából arcról ismerd a másikat. A buli része a szürke hétköznapokon is meglesz, ha olyan osztályt fogsz ki.
Viszont ha tényleg szerveznének sulitól függetlenül valamit, azt érdemes lehet figyelni. És mivel lesz már ismerősöd, az is erős enyhítés az első napon.
7 éve volt. Bementem, idősebbek egyből belém kötöttek, utána nem találtam a termünket, aztán találkoztam a haverommal, aki ugyanabba az osztályba jött, nagy nehezen meglett a terem. Osztályba pár gyökér, megjegyzést tett a kinézetünkre. Előttem ült egy srác, hátrafordult, próbált velem beszélgetni, de a felét nem érettem annak amit mondott, csak bólogattam(abba jó vagyok) mert az orra alatt motyogott. Ofő elsőre nem tűnt szimpatikusnak, de pár hónap elteltével, megbarátkoztam vele. :D
Körbevezettek minket a suliba, bukottak a terembe maradtak, mert nekik már ismerős volt az épület.
Többre nem emlékszem. Azóta már megjártam pár másik iskolát is.
Nagyon kis különc voltam és féltem hogy olyan leaz mint az általános hogy majd senki sem akar velem barátkozni...
Első nap apukámmal mentem be mivel lemaradtunk a szülőiről és nem tudtuk hogy mit lesz... Aztán összefutottunk az igazgatóval, ő megmutatta a termet ahová kell mennem és bementem de rajtam kívűl voltak bent már a teremben és én féltem már akkor és nem mertem köszönni... Aztán leültem legelőre az első padba egyedül.Aztán közben érkeztek a többiek... Volt 3 lány aki gólyatáborból ismerte egymást aztán körbe kérdeztek mindenkit hogy kit hogy hívnak,stb... Aztán én egyedül ültem első nap.Majd szünetekben próbáltam a 3 lánnyal beszélgetni.Aztán második nap már máshová ültem, de ott ültek ezért megkérdezték hogy nem cserélek-e valakivel helyet és jobb helynek tűnt így odaültem.Aztán egy lány ült mellettem akkor.Vele elkezdtem beszélgetni... Aztán kialakult a barátság közöttünk és mellette ültem.Én visszahúzódó személyiségű vagyok de próbáltam mások társasagát keresni és így barátkoztunk össze.
nekünk volt golya táborunk, ami jó buli volt. már ott kezdtek klikkek kialakulni, tudtuk kik tartoznak a menőkhöz kik kevésbé de alap járatban mindenki nagyon jól el volt mindenkivel. Mi meg előtte a nyarat végig beszélgettük fb-n.
első sulis nap addig nm mentem oda az osztályomhoz amíg meg nem találtam a legjobb barátaimat, akikkel egy suliban vagyunk de ahányan annyi osztályban. aztán meglett az osztályom e nem kaptuk az oszinkat. nálunk az évnyitó úgy volt hogy minden osztálynak megvolt hogy hol áll a szövegelés alatt de mi nem álltunk be mert nem tudtuk hogy hova kell s elfoglalták a helyunket mármint így ugye már senki sem áll kettessével s rengetegen voltunk (2 iskola van egy épületben) s na...ugyhogy az oszink szegény állt egyedül elől mi meg kb azzal voltunk el egész évnyiton hogy kerestuk XD
Volt osztálytársammal bebuszoztam a suliig, majd nehezen, de megtaláltuk a mi termünket :D
8-ig csak kb mindenki ült a teremben és beszélgetett a közelében ülővel, utána bejött az ofő és 9-ig egy kis ismerkedés vele, meg az osztály tagjaival. Nem volt nagy feszengés igazából, gólyatáborban volt alkalmuk megismerni egymást (nekem sajnos ki kellett hagyni nyaralás miatt:c). Jött az évnyitó, nem tudom már mennyi idő volt, talán fél vagy egy órás szokott lenni. Utána mindenki bevonult megint a termébe és osztályfőnöki órák zajlottak 12 vagy 13 óráig. Amint ennek vége volt mindenki mehetett a dolgára, azaz haza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!