OKJ-s felnőttképzésen mennyire jellemző az, hogy rászállnak az emberre az osztálytársak?
Augusztusban indul a tanfolyam, de már gyomoridegem van, eddig mindenütt kikezdtek idegileg, terrorizáltak. Nem akarom újra átélni a szenvedést, amit 12 évig kellett tűrnöm. Mit tegyek? Visszavonjam a jelentkezést? Kérlek, válaszoljatok, nagyon fontos lenne! :(
2x/F
Huszonévesen nem kellene félned ilyenektől.
Én hasonló korban, mint te a jövőm miatt aggódok miatt. Pénz, karrier, csajok; ki a francot érdekel egy kis fight?
Körülbelül annyi idős lehettem, mint te, amikor belevágtam az első OKJ-s felnőttképzésembe. Előtte hasonló gondokkal küzdöttem, mint te, sok lelki sebet magammal vittem a gimiből és én is féltem, hogy ez a tortúra majd folytatódni fog a képzés alatt.
De hál' istennek alaptalan volt a félelmem: életem egyik legszebb két éve kezdődött meg.
Az osztálytársak és a tanárok is mind nagyon rendesek, jófejek és segítőkészek voltak velem, sok barátot szereztem, akikkel máig tartom a kapcsolatot :) Őszintén sajnálom, hogy vége lett.
Úgyhogy ne parázz, te is tiszta lappal indulsz mindenkinél és előtted áll a lehetőség, hogy neked is ugyanolyan szuper legyen, mint nekem. De persze ehhez az is kell, hogy te is jófej legyél az emberekkel és nyitott a közeledésükre. Ha antiszociálisan és elutasítóan, bizalmatlanul viselkedsz mindenkivel, akkor ne is várd, hogy belopod magad a szívükbe.
Hajrá! :)
23/F
Ha hegedűsnek tanulsz lesznek tücskök.
Egyébiránt nem jellemző annyira mint sima suliban, a menők már elmentek a nagyvilágba meg menő helyekre.
Több tanfolyamon is voltam. Őszintén nem te jársz jól hanem a suli. Mert szarra sem tanítanak meg.
Osztálytársakat szard le magasból. Ők is leszarnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!