Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen megalázó az...

Miért ilyen megalázó az iskolaorvos?

Figyelt kérdés
Már előre félek az év eleji vizsgálatoktól mert mindig egyszerre 3-4 embert hív be. 12. ben le kell vetkőzni? Valakinek valami tapasztalat? Szerintem teljesen megalázó.
2017. jún. 16. 07:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Sqjnos az orvosok ilyenkor élik ki magukat!
2017. jún. 22. 10:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Xddd:)

2017. jún. 22. 11:15
 13/22 anonim ***** válasza:

sose értem az ilyen kérdéseket, komolyan létezik olyan, aki nem látott még meztelen emberi testet? 3-4 embert hív be, akkor még jól jártok, van ahol 10-et is. de most mi ebben a megalázó neked pl?

az az öltözős ha jól emlékszem a 8-as válasz meg kiakasztó, és szted egy öltözőben akkor pl hogyan tusolnak? boxerben? és ha nem is tusolnak, naná az a minimum h alsóneműt átcserélik .,.. de úgy látszik vkinél nem, csak sztem durva

2017. júl. 20. 15:46
 14/22 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, egyáltalán nem biztos, hogy le kell vetkőznötök.

Nekünk nem kellett, cipőt kellett csak levenni, testmagasságot, testtömeget, látást, talán még színlátást néztek.

Nekem még egy receptet is felírtak, mert megkérdezték, hogy szedem e még az adott gyógyszert, mondtam, hogy nem, mert elfogyott és még nem írattunk fel receptet.

Vetkőzni tényleg nem kellett, és mii egyedül mentünk be, egyesével.

2017. júl. 20. 19:55
 15/22 anonim válasza:
0%

Azért nagyon nem mindegy hogy alsóneműre vetkőzöl egy tesiórara készülve az öltözőbe vagy levetetik a melltartod és félmeztelenül kell masok előtt hajolgatni.Fiúkról meg nem is beszéljünk,mert ott van ahol a boxert is letolatjàk,ha nem mer nemet mondani.Kiakarnà,hogy osztálytàrsai előtt meztelenre kelljen vetkőzni és előttük fiúk esetében a heréiket tapizták,meg a fitymájukat húzkodják.

Csak beteg ember vágyik erre!

Jogotok van szólni hogy egyenként akartok az orvoshoz bemenni,sőt hogy csak az orvosi szobàba akartok levetkőzni.

Nektek kell szólnotok.Ne hagyjàtoj magatok.

2017. aug. 26. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:

hát nemtom ki a betegebb ...

tudod nem húzkodásról van szó, hanem arról h pl a szűkület csak úgy állapítható meg, és még úgyse mindig. ezt most nem értik, aztán majd 30 évcesen sírnak h jaj de rossz nekik.

a herével detto. inkább most derüljön ki h valami nem stimmel, mint 30 évesen.

egyszerűen hihetetlen, de legalább ne adj ilyen tanácsot, h joguk van igazából nem megvizsgáltatni magukat, és sőt joguk van hulyének lenni is. egyértelmű ... most azt meg hagyjuk már h egyesével vagy sem, tök mindegy, lényeg h nyilván nem fiúkat-lányokat egyszerre hívnak be, egymás közt meg olyan mindegy, a másiknak is olyanja van

2017. aug. 26. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:

de már eleve a kérdést se értem.

miért megalázó ez, kérdező? egyszerre hívtak be a lányokkal vagy mi történt?

2017. aug. 26. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:

# 5

ez komoly? hallod ... igazából miért is nem lepődök meg? aztán olvassa el vki az orvosok etikai kódexét, igazán vicces írás ... és hát ja, ugye megint a szokásos jelenség, aki értelmesebb, felkészültebb, azt már nincs az országban, következésképpen ki lehet találni, ki marad itt.

Na de hogy ennyire részeg legyen h pulóveren keresztül hallgasson, na azért ez durva. a mienk is pityókázik aztán olykor olyan mindegy neki h éppen melyik mg-os gyógyszert írja fel, na de azért ez durva ...

2017. aug. 27. 10:07
 19/22 anonim válasza:
Nálunk is most volt, 5 ember ment be egyszerre, meztelenre kellett volna vetkőzni, de én boxert nem toltam le, és a fütykös vizsgálatot nem engedtem
2017. okt. 28. 07:36
 20/22 anonim ***** válasza:
mert pedofil állatok!!!
2018. febr. 22. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!